ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου, Σάββας Διακοσταματίου

Συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής, Μιχαήλ Δράκο είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘Ρόδος για Όλους’, Σάββας Διακοσταματίου.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν δημοτικός σύμβουλος Δήμου Ρόδου, Μιχάλης Χριστοδούλου, ο πρώην δήμαρχος Πεταλούδων Μιχαήλ Κορδίνας και συνεργάτες του κου Διακοσταματίου.

Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τους δημότες της ΔΚ Κρεμαστής και δόθηκαν δεσμεύσεις από τον Σάββα Διακοσταματίου για τη λύση των προβλημάτων.

Συγκεκριμένα συζητήθηκαν θέματα όπως: το πολεοδομικό, η διαδικασία με την αγορά από το Δήμο Ρόδου των εγκαταλελειμμένων σπιτιών στην είσοδο μετά τη γέφυρα Κρεμαστής, η διάβρωση των ακτών της περιοχής, ο φωτισμός στην παραλιακή οδό, θέματα ασφαλτοστρώσεων και οδοποιίας εν γένει, η διευθέτηση και υλοποίηση της συμφωνίας για τη δημοτική και εκκλησιαστική περιουσία, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο Κρεμαστής, οι εγκαταστάσεις αλλά και η λειτουργία του Βιολογικού της περιοχής, η λειτουργία του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρεμαστής και η ασφάλεια των παιδιών (και στα δύο δημοτικά σχολεία), η έλλειψη και η προοπτική επαναλειτουργίας παιδικού σταθμού στην Κρεμαστή κ.ά.

Ο Σάββας Διακοσταματίου τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Σε αυτή την μάχη πρέπει να επικεντρωθούμε στην αποκέντρωση υπηρεσιών, αρμοδιοτήτων και πόρων στις Δημοτικές Κοινότητες. Εμείς έχουμε τη γνώση, την εμπειρία και τον τρόπο για να διαχειριστούμε τα ζητήματα που ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες. Προτείνουμε συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα των δημοτών. Ενωμένοι και δυνατοί, προχωράμε για μια Ρόδο για Όλους!»