FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΥΚΛΑΔΕΣΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΔΟΣ

Υποψήφιος για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ο Δ. Ζαννετούλης

Την υποψηφιότητά του  στη ΝΕ του ΠΑΣΟΚ και για το  συνέδριο του κόμματος ανακοίνωσε ο κ. Δημήτρης Ζαννετούλης μιλώντας στον “Sky Rodos” με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες στις 8 Μαΐου «Ο λαός  θέλει σταθερές κυβερνήσεις και μέσα από συνεργασίες.  Εμείς  θέλουμε να συνεργαστούμε στη βάση ενός προγράμματος που θα έχει ισχυρή βάση σε όλους τους τομείς. Μετά  ο κόσμος θα κρίνει αν θέλει  ι κυβερνήσεις  συνεργασίας», δήλωσε ο κ. Ζαννετούλης.

«Είμαι έτοιμος να δεχθώ την ψήφο του  κάθε συντρόφου φίλου και συναγωνιστή ακόμη και να μην ψηφιστώ. Έχω μάθει  να εκλέγομαι και όχι. Επίσης έχω μάθει   να λέω την άποψή μου  και να μιλώ δυνατά. Την υποστηρίζω την άποψή μου αλλά αν  καταλάβω πως είναι λάθος την αποσύρω.  Όταν ξέρω πως είναι σωστή την υπερασπίζομαι μέχρι τέλους», είπε ο κ. Ζαννετούλης.

Σε ερώτηση  αν υπάρχει ενδιαφέρον από τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής:
«Το σημαντικό είναι ότι βλέπω πολλούς νέους να ενδιαφέρονται. Τα περασμένα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ είχαμε μείνει τα παλαιά στελέχη. Τα παιδιά μας δεν συμμετείχαν σε αυτό που λέμε σήμερα ΚΙΝΑΛ. Παρατηρώ και βλέπω τώρα  νέους ηλικίας  25 με 35 να μετέχουν στις διαδικασίες και να θέλουν να είναι και μέλη στα όργανα του κόμματος .  Ας μην ξεχνάμε πως  έχουμε την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ  και μια λαθεμένη κυβερνητική  θητεία.  Αυτό δίνει το έναυσμα σε κάποιους να έρθουν στο Κίνημα Αλλαγής. Οι πρώτες εκλογές όμως θα γίνουν  με απλή αναλογική και δεν θα δώσουν καμία πλειοψηφία. Θέλω η χώρα να κυβερνηθεί. Δεν είμαι υπέρ της ακυβερνησίας. Το ΠΑΣΟΚ  λέει στον κόσμο να ψηφίσει και εμείς ξέρουμε να δώσουμε λύσεις», είπε ο κ. Ζαννετούλης.

Για τις συνεργασίες τόνισε:
«Αν συμφωνήσουν οι αρχηγοί,  εμένα  με ενδιαφέρει να υπάρχει  μια σταθερή κυβέρνηση και μετά ο κόσμος θα κρίνει αν οι κυβερνήσεις  συνεργασίας μπορούν να δώσουν λύσεις ή όχι». Όσο για τη διένεξη στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΝΕ με διευρυμένη σύνθεση δεν θέλησε να δώσει πολλές λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

«Ίσως ο κ Μουτσάκης να  είχε άλλη άποψη και εγώ άλλη. Εγώ είπα την άποψή μου  και δεν  απάντησε κανένας. Το  λύσαμε το θέμα και  προχωράμε στο συνέδριο. Έτσι είμαστε εμείς οι κλασικοί …  ΠΑΣΟΚΟΙ . Με τα θετικά τους τσακωμούς μας. Μας ανεβαίνει η πολιτική αδρεναλίνη αλλά ο στόχος είναι η άνοδος του κόμματος», τόνισε