FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου το Πρέβελης

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Καρπάθου ότι το Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” Ν.Ρεθύμνου 06, κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του στο λιμένα Διαφανίου, προσάραξε σε αμμώδη περιοχή έξω από τον οικείο λιμένα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Το ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ”, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Ρόδου προς λιμένες Χάλκης – Διαφανίου Καρπάθου – Πηγαδιών Καρπάθου – Κάσου – Σητείας – Ηρακλείου – Ανάφης – Θήρας – Μήλου – Πειραιά, με 109 επιβάτες, 09 Φ/Γ, 27 Ι.Χ. και 07 δίκυκλα, αποκολλήθηκε με ίδια μέσα και επέστρεψε αυτοδύναμα, με τη συνοδεία του Ρ/Κ “ΧΡΗΣΤΟΣ XXVII” N.Π. 6385, στο λιμένα Ρόδου, όπου αποβιβάστηκαν με ασφάλεια σαράντα οκτώ (48) επιβάτες, ενώ στους υπόλοιπους εξήντα έναν (61) επιβάτες, διασφαλίζεται η ασφαλής παραμονή και η ενδιάιτησή τους εντός του πλοίου, με μέριμνα του πληρώματος.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”ΠΡΕΒΕΛΗΣ” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοϊας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ οι επιβάτες πρόκειται να προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *