Έκτακτη τηλεδιάσκεψη με τον υπουργό Υγείας συμμετείχαν Ηλιας Τσέρκης από τη Ρόδο και Γεράσιμος Αποστολάτος από την Κάλυμνο

Έκτακτη τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ από τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλειο Κικίλια με την συμμετοχή των Προέδρων των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας και θέμα την αντιμετώπιση της ραγδαίας επιδείνωσης της πανδημίας που προξενεί ο νέος Κορονοϊός.

Στην σύσκεψη συμμετείχε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου και Πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και Νησιωτικότητας του Ινστιτούτου Επιστημονικών Ερευνών του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Ιατρός Ηλίας Τσέρκης καθώς και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καλύμνου Ιατρός Γεράσιμος Αποστολάτος.

Οι Πρόεδροι των Ιατρικών Συλλόγων παρέθεσαν στο κ. Υπουργό τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα όσον αφορά τις περιοχές ευθύνης τους αλλά και συγκεκριμένο πλάνο προκειμένου να αναχαιτιστεί το επιδεινούμενο κύμα της πανδημίας.

«Οι ιδιώτες γιατροί είναι παρόντες Ευχαριστώ τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Θανάση Εξαδάκτυλο και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας και Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη που ήρθε σήμερα στο Υπουργείο Υγείας. Το Υπουργείο Υγείας έχει σχέδιο και πλάνο, σε μία συλλογική, ομαδική προσπάθεια για την αξία και την προστασία της ανθρώπινης ζωής, μαζί με όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους της χώρας, έτσι ώστε να στηρίξουμε και το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τους συμπολίτες μας», υπογράμμισε με ανάρτηση του ο υπουργός Υγείας  Βασίλης Κικίλιας

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *