FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Ρόδου στις 11 Νοεμβρίου

Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας διοργανώνεται από το Δήμο Ρόδου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την 95 ΑΔΤΕ, τη ΔΕΥΑΡ, τη Δ.Ε.Ρ.Μ.Α.Ε. και το Δ.Ο.Π.Α.Ρ στις 11 Νοεμβρίου 2020 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ρόδου.

Για το σκοπό αυτό, συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα 3 Νοεμβρίου 2020 στην αίθουσα Εθιμοτυπίας του Δημαρχείου από τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Διοικητικής Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ι. Καμπούρη και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αιμοδοτών Ρόδου Άγιος Εφραίμ και Αντιπεριφερειάρχη Ι. Φλεβάρη.

Με το μήνυμα ‘Γίνε εσύ ο δυνατός κρίκος στην αλυσίδα της ζωής’ επιδιώκεται η ανάδειξη της αναγκαιότητας της αιμοδοσίας και η ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για την αξία της προσφοράς αυτής.

Η αιμοδοσία είναι μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό καλούνται όλοι οι πολίτες που επιθυμούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν, σώζοντας μια ανθρώπινη ζωή, όπως προσέλθουν στο Δημαρχείο Ρόδου την 11η  Νοεμβρίου 2020 από τις 9π.μ. έως τη 1μ.μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *