FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΝΔΩ ο Δήμαρχος Ρόδου και ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΝΔΩ παραβρέθηκαν σήμερα ο Περιφρειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος και ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου  κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Ο Δήμος Ρόδου εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο  κ. Αθανάσιο Στάμου.

«Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο των Δήμων της Δωδεκανήσου και η εκεί παρουσία μας σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας εποχής για την ΑΝΔΩ, τη βαρύτητα που προσδοκούμε να δώσουμε για την ανάπτυξη των νησιών μας, προσφέροντας χρηματοδοτικά εργαλεία που θα δώσουν άλλη προοπτική στους κατοίκους τους»,  υπογράμμισε σε ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Αναλυτικά ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης στην ανάρτηση του αναφέρει τα ακόλουθα:

Σήμερα εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Ένωση Νοτίου Αιγαίου παραβρέθηκα με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΝΔΩ.

Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις, το σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο των Δήμων της Δωδεκανήσου και η εκεί παρουσία μας σηματοδοτεί το ξεκίνημα της νέας εποχής για την ΑΝΔΩ, τη βαρύτητα που προσδοκούμε να δώσουμε για την ανάπτυξη των νησιών μας, προσφέροντας χρηματοδοτικά εργαλεία που θα δώσουν άλλη προοπτική στους κατοίκους τους.

Τον Δήμο Ρόδου στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΑΝΔΩ εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Αθανάσιος Στάμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *