FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Κοντά στους πολίτες η δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη, γεγονός η «Ημέρα του Δημάρχου»

Γεγονός αποτελεί πλέον  η «Ημέρα του Δημάρχου» με τις συναντήσεις που έγιναν σήμερα στο Δήμο.

Ο δήμαρχος Ρόδου,  κ. Αντώνης Καμπουράκης  με τους συνεργάτες του αντιδημάρχους και  προέδρους οργανισμών και επιχειρήσεων, καθιερώνοντας τη συγκεκριμένη ημέρα στην ουσία δίνουν  το στίγμα πως αυτό που επιθυμούν, είναι ένας Δήμος οικείος και κυρίως ανοικτός προς τους πολίτες και όχι ένας οργανισμός κλειστός και ξένος.

Δεν ήταν τυχαία η επιλογή του κ. Καμπουράκη επίσης να ξεκινήσει τις συναντήσεις με εκπροσώπους του Συλλόγου ΑΜΕΑ.

Η δημοτική αρχή όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Ρόδου στο προσωπικό του προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στέκεται δίπλα στα άτομα με ειδικές ανάγκες και στον φορέα που τους εκπροσωπεί.

«Η «Ημέρα του Δημάρχου» ξεκίνησε με την εποικοδομητική συζήτηση που είχα με εκπροσώπους του Συλλόγου ΑΜΕΑ, δίπλα στον οποίο στέκεται η Δημοτική Αρχή.Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν Δήμο ανοικτό και οικείο για τους πολίτες της Ρόδου», υπογράμμισε ο κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που είχε καταρτίσει ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης  οκτώ άτομα είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με το δήμαρχο Ρόδου και να συνομιλήσουν μαζί του.

Οι υπόλοιποι πολίτες είχαν συναντήσεις με τους αντιδημάρχους στην αίθουσα εθιμοτυπίας με βάση όλα τα μέτρα υγιεινής.

Την πρώτη ημέρα της σχετικής ανακοίνωσης για την Ημέρα του Δημάρχου είχαν δηλώσει συμμετοχή 150 πολίτες.

Στην ανάρτηση του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Σήμερα είχα τη χαρά να συναντήσω στο γραφείο μου, εκπροσώπους φορέων και πολίτες στο πλαίσιο της καθιέρωσης της «Ημέρας Δημάρχου».

Με τους συνεργάτες μου αντιδημάρχους και εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, ακούσαμε τα προβλήματά που τους απασχολούν και δώσαμε λύσεις.

Η «Ημέρα του Δημάρχου» ξεκίνησε με την εποικοδομητική συζήτηση που είχα με εκπροσώπους του Συλλόγου ΑΜΕΑ, δίπλα στον οποίο στέκεται η Δημοτική Αρχή.

Όλοι μαζί εργαζόμαστε για έναν Δήμο ανοικτό και οικείο για τους πολίτες της Ρόδου.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *