FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Με εκδηλώσεις που διήρκεσαν δύο ημέρες τιμήθηκε η μνήμη του Δημήτρη Κρεμαστινού

Στο πλαίσιο διημέρου μνήμης και τιμής στο Δημήτρη Κρεμαστινό, ο Πρόεδρος, το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρχαγγέλου και το 1ο  Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου υποδέχθηκαν πλήθος επισήμων, μεταξύ των οποίων η Υφυπουργός Παιδείας κ. Σοφία Ζαχαράκη, η οποία συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση των εκδηλώσεων.

Στο διήμερο παρευρέθησαν η σύζυγος του εκλιπόντος κ. Τζένη Κρεμαστινού-Κουρέα, ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου κος Γιώργος Χατζημάρκος, ο Δήμαρχος Ρόδου κος Αντώνης Καμπουράκης, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, κος Γρηγόρης Ρουμάνης, εκπρόσωποι των  Τοπικών Αρχών Α΄& Β΄βαθμών Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και της Αστυνομίας και πλήθος κόσμου.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν το Σάββατο 24/10 ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου το οποίο ονομάστηκε Κέντρο Υγείας «Δημητρίου Κρεμαστινού», ενώ αμέσως μετά έγιναν τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης-αναγνωστηρίου «Δημήτρης Κρεμαστινός» στο 1ο  Δημοτικό Σχολείο Αρχαγγέλου, δωρεά της συζύγου του  κας Τζένης Κρεμαστινού – Κουρέα.

Την Κυριακή 25/10 τελέστηκε εξάμηνο μνημόσυνο στη μνήμη του Δημητρίου Κρεμαστινού και ακολούθησαν ονοματοδοσία κεντρικής οδού της Κοινότητας η οποία πήρε το όνομά του. Αμέσως μετά τελέστηκαν τα εγκαίνια αποκαλυπτήρια της προτομής του, έργο του γλύπτη Αντώνη Τσακίρη και δωρεά της κας Αναστασίας Πατσάη.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, κατά του κορωνοΐού. Στην επιτυχία του συνόλου των εκδηλώσεων σημαντικό μερίδιο κατέχουν όλοι οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την κα Τζένη Κρεμαστινού, τον Αντιδήμαρχο κον Γιώργο Πατσάη, τον Αντιδήμαρχο Σχολικής Επιτροπής κον Αθανάσιο Βυρίνη, την κα Λουκία Χατζημανώλη, την εταιρεία «Γρηγόρης» για τον εξαιρετικό μπουφέ, το ζαχαροπλαστείο «Θεικές γεύσεις» για την προσφορά των υπέροχων γλυκών, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον Διευθυντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου, τον κον Σταυρούλη Γεώργιο, προϊστάμενο Καθημερινότητας της Δημοτικής Κοινότητας και όλο το υπαλληλικό προσωπικό του Δήμου. Τέλος , θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στον Πρόεδρο και τα μέλη της εκκλησιαστικής Επιτροπής, τον κον Σαραγά Δημήτριο, την κα Ροδούλα Λουλουδάκη για το συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης  και το ξενοδοχείο Porto Angeli στα Στεγνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *