FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Γ. Χατζημάρκος: Ελπίζω να μην προκληθώ ξανά στο θέμα του μεταναστευτικού, άλλως θα απαντήσω όπως χρειάζεται!

Στο  θέμα του μεταναστευτικού αναφέρθηκε σήμερα μιλώντας στους δημοσιογράφους στο περιθώριο της εκδήλωσης στο 4ο Λύκειο Ρόδου   ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Αναλυτικότερα με αφορμή δηλώσεις στις οποίες προέβη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης για το μεταναστευτικό και τους ειδικά για  τους κατοίκους της Λέρου ο  κ. Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε:

«Για το μεταναστευτικό έχω τοποθετηθεί με τον πιο καθαρό τρόπο από οποιονδήποτε άλλον. Δεν σχολιάζω δηλώσεις άλλων πλέον γιατί δεν συνηθίζω να πηδάω από κλαδί σε κλαδί. Είμαι σταθερός στη γραμμή της λογικής της αφοσίωσης,  στο στόχο του ανθρωπισμού που τον υπηρετώ με μεγαλύτερη  επιμονή και αφοσίωση από ότι οι δήθεν ευαίσθητοι  και του αποτελέσματος. Και τα αποτελέσματα εδώ μιλάνε από μόνα τους. Ελπίζω να μην προκληθώ ξανά στο θέμα του μεταναστευτικού .Αν  ξαναπροκληθώ θα απαντήσω σε όσους χρειάζεται και όπως χρειάζεται. Ο ανθρωπισμός να ξέρετε  δεν είναι προνόμιο αυτών που φωνάζουν. Είναι το περιεχόμενο της καθημερινής δουλειάς αυτών που εργάζονται»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *