FEATUREDΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής του αείμνηστου Καθηγητή, Υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής των Ελλήνων Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού που θα  πραγματοποιηθούν το διήμερο 24 -25 Οκτωβρίου 2020 στον Αρχάγγελο Ρόδου.

Συγκεκριμένα, η κ. Ζαχαράκη θα παραστεί το Σάββατο 24/10 και ώρα 16:00 στην Ονοματοδοσία του Κέντρου Υγείας Αρχαγγέλου και στις 17:00 θα απευθύνει χαιρετισμό στα Εγκαίνια της Βιβλιοθήκης του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου Ρόδου και στην ονοματοδοσία αυτής εις μνήμην Δημητρίου Κρεμαστινού με τη παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ολύμπου κ.κ. Κυρίλλου

Την Κυριακή το πρωί η Υφυπουργός θα παραστεί στο Εξάμηνο μνημόσυνο του Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού, στην Ονοματοδοσία της οδού από Άγιο Γεράσιμο προς Τράπεζα Πειραιώς έως Φαρμακείο Σαραγά, σε οδό «Δημητρίου Θ. Κρεμαστινού» και στις 11:30 στα  Αποκαλυπτήρια της  Προτομής του αειμνήστου Καθηγητή, Υπουργού και Αντιπροέδρου της Βουλής. (επισυνάπτεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων)

Επιπρόσθετα αύριο Σάββατο 24/10 στις 11:30 η κ. Ζαχαράκη  θα συμμετάσχει σε εκδήλωση   Βράβευσης μαθητών του 4ου ΓΕΛ Ρόδου που διακρίθηκαν με το 1ο βραβείο στον  Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό «Η δική μου Βιοηθική» που διοργάνωσε η Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής (ΕΕΒ) και το Εργαστήρι Μελέτης Ιατρικού Δικαίου και Βιοηθικής της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *