FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Εντατικές εργασίες καθαρισμού υπό την επίβλεψη της αντιδημάρχου Τσαμπίκας Κιαχαγια΄Μαγιόγλου

Το έργο της Διεύθυνσης Καθαριότητας συνεχίστηκε και αυτήν την εβδομάδα με παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία τόσο της Πόλης της Ρόδου όσο και των Ενοτήτων, με τις οδηγίες της Αντιδημάρχου Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη, Τσαμπίκας Κιαχαγιά – Μαγιόγλου.

Με κυριότερη την παρέμβαση σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρασίνου, στον προαύλιο χώρο των Δημοτικών Λουτρών της Παλιάς Πόλης, όπου παρέμενε ακαθάριστος εδώ και πολλά χρόνια.

Στον απολογισμό των προηγούμενων ημερών, μετράμε επίσης, όπως αναφέρεται στον προσωπικό λογαριασμό του δημάρχου κ. Αντώνη Καμπιουράκη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον καθαρισμό δύσβατου σημείου στην περιοχή Ροδίνι, που διαμορφώθηκε σε άτυπη χωματερή από αυθαίρετη ρίψη ογκώδων αντικειμένων και μπάζων, καθώς και ενός αντίστοιχου σημείου στην Δημοτική Ενότητα Πεταλουδών, που βρίσκεται στην Κοινότητα Κρεμαστής.

Συνεχίστηκαν δε, οι εργασίες καθαρισμού των εξωτερικών χώρων του Παλαιού Νοσοκομείου, ενώ παράλληλα ολοκληρώθηκε η πλύση κάδων στην Δημοτική Ενότητα Καμείρου, και από σήμερα η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται στην Δημοτική Ενότητα Πεταλουδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *