FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ανοίγει προς την κοινωνία ο Δήμος με την «Ημέρα του Δήμαρχου»

Στο πλαίσιο εφαρμογής και επικοινωνίας του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Εντεταλμένων Δημοτικών Συμβούλων με τους δημότες, καθιερώνεται η ημέρα συνάντησης του Δημάρχου με τους πολίτες, στο Δημαρχείο Ρόδου και στην αίθουσα Εθιμοτυπίας.

Αρμόδιος για τον συντονισμό ορίστηκε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και αναπληρωτής Δημάρχου, Στράτος Καρίκης.

Για τη λειτουργία του νέου θεσμού μίλησε στο Notos News και το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων κ. Στράτος Καρίκης.

« Με το κλείσιμο του πρώτου έτους θητείας μετά από συνεννόηση με το δήμαρχο κ. Αντώνη Καμπουράκη ξεκινάμε την εφαρμογή του θεσμού που λέγεται  « Ημέρα του Δημάρχου». Γίνεται πράξη η  άμεση επικοινωνία της δημοτικής αρχής με τους πολίτες. Θα γίνει η καταγραφή όσων θέλουν να θέσουν ζητήματα και η αρχή θα γίνει μέσα στον τρέχοντα μήνα. Θα επαναλαμβάνεται αυτό σε τακτά χρονικά διαστήματα», εξήγησε ο κ. Στράτος Καρίκης και πρόσθεσε πως γίνεται πράξη το άνοιγμα του δήμου προς τους πολίτες και την κοινωνία.

Θα  υπάρχει η προσωπική επαφή όπως είπε ο κ. Καρίκης των πολιτών  με το δήμαρχου και τους αντιδημάρχους.

« Θα υπάρχει συγκεκριμένη ημέρα με ραντεβού ανάλογα με τη θεματική που θα βάζουν οι πολίτες . Τον γενικό έλεγχο θα έχει ο δήμαρχος αλλά θα απαντούν και οι  αντιδήμαρχοι. Το κύριο βάρος της διεκπεραίωσης θα το έχουμε εμείς δηλαδή και οι εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι . Δεν θα γίνεται όμως διευκρινίζω  λαική συνέλευση  σε χώρο εν μέσω πανδημίας. Είναι κάτι ουσιαστικό με στόχο την επικοινωνία και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Η ημέρα του δημάρχου θα μεταφερθεί και σε ενότητες. Όλα θα γίνονται σωστά  και τρόπο  ώστε να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα», δήλωσε ο κ. Στράτος Καρίκης και πρόσθεσε πως ο Δήμος ανοίγει στους πολίτες.

Ο κ. Καρίκης αναφέρθηκε και στις σημαντικές παρεμβάσεις που γίνονται στα σχολεία από τη δημοτική αρχή.

Οι δημότες που επιθυμούν τη συζήτηση και επίλυση ζητημάτων τους που αφορούν το Δήμο, παρακαλούνται να επικοινωνούν με το γραφείο του κ. Καρίκη στο τηλέφωνο 22413-61336 για τον προγραμματισμό των συναντήσεων.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών για την αντιμετώπιση του Covid 19, θα τηρούνται αυστηρά τα πρωτόκολλα υγιεινής.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *