FEATUREDΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Πήγε να βοηθήσει οδηγό και σκοτώθηκε ενώ τραυματίστηκαν και άλλα άτομα

Τη ζωή του έχασε χθες στις 22:30  κάτοικος Αφάντου όταν πήγε να βοηθήσει σε ατύχημα που  έγινε κοντά στην κατοικία του.

Όλα έγιναν όταν ένα αυτοκίνητο  που κινούνταν στην περιοχή ανάμεσα στα Αφάντου και τα Κολύμπια  πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 10 και 20 χθες το βράδυ, όταν ιχ αυτοκίνητο, που κινούνταν επί της Ρόδου – Λίνδου, ανάμεσα στ Αφάντου και τα Κολύμπια, χτύπησε στην χαμηλή διαχωριστική νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Ο άνθρωπος που άκουσε τι έγινε βγήκε από το σπίτι του και μαζί με άλλα  άτομα πήγε να βοηθήσει. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία.

Την ώρα όμως που προσπαθούσαν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό από το  αυτοκίνητο ένα άλλο όχημα που κινούνταν στη Ρόδου Λίνδου να ταχύτητα έπεσε πάνω τους.  Το αποτέλεσμα ήταν να βρει το θάνατο ο άνθρωπος που βγήκε να βοηθήσει ηλικίας 43 ετών και άλλα άτομα που ήταν στο σημείο. Με το ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο τρια άτομα. Όμως  όπως αναφέρθηκε  και άλλα τρια  άτομα  πήγαν στο νοσοκομείο με τα οχήματα τους για να τους δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ο άτυχος 43χρονος από τα Αφάντου ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος στην τοπική κοινωνία και ένας άξιος οικογενειάρχης.

Ολόκληρη η τοπική κοινωνία έχει βυθιστεί από χθες σε βαρύ πένθος.

Τα ακριβή αίτια της νέας αυτής τραγωδίας στην άσφαλτο εξετάζουν οι αρμόδιοι αξιωματικοί της Τροχαίας Ρόδου.

Ο 19χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου συνελήφθη και κρατείται, για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ρόδου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *