FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Διήμερη η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Καστελλόριζο

Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι ετοιμασίες για την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου,  στο Καστελλόριζο η πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελαροπούλου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε  την πρόσκληση του Δημάρχου Μεγίστης Γιώργου Σαμψάκου να παραστεί στον εορτασμό της 77ης Επετείου Απελευθέρωσης του Καστελλόριζου.

Όπως δήλωσε στο Notos News ο δήμαρχος Καστελλορίζου  κ. Γιώργος Σαμψάκος  την Κυριακή θα ανακηρυχθεί η κ. Σακελλαροπούλου επίτιμη δημότης του νησιού.

«Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας που τιμά με την παρουσία της το Καστελλόριζο σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία», δήλωσε ο κ. Γιώργος Σαμψάκος.

Η  πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μείνει δύο ημέρες δηλαδή και την Κυριακή και τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου γιατί επιθυμεί να επισκεφθεί το σχολείο του νησιού  και να είναι μαζί με τα παιδιά την πρώτη ημέρα επιστροφής στα θρανία.

Στην επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Καστελλόριζο αναφέρθηκε μιλώντας στο Notos News και την Απογευματινή Ενημέρωση ο  βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης.

«Την Κυριακή γιορτάζουμε την επέτειο ενσωμάτωσης  του Καστελλορίζου . Είναι  εθνικής σημασίας και αναγκαία  η επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας στο νησί. Είναι σημαντικό που θα μείνει δύο ημέρες  στο νησί», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Βασίλης Υψηλάντης  που θα εκπροσωπήσει στις εκδηλώσεις τη Βουλή των Ελλήνων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *