Επίσκεψη του Μηνά Νικολάου στα Αφάντου συζήτηση με παλαιά και νέα στελέχη της ΝΔ!

Επίσκεψη στα Αφάντου πραγματοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ  κ. Μηνάς Νικολάου.

Στα πλαίσια των επαφών για τις εσωκομμματικές εκλογές που θα διεξαχθούν εκτός απροόπτου το φθινόπωρο ο κ. Νικολάου είχε συναντήσεις με παλαιά  αλλά και νέα στελέχη της ΝΔ που έχουν όραμα επιθυμία και κυρίως όρεξη για σκληρή δουλειά για το καλό της παράταξης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων αντικείμενο συζήτησης η πολιτική επικαιρότητα οι προκλήσεις και τα προβλήματα με τα οποία βρίσκεται αντιμέτωπη η κυβέρνησης,

Στήριγμα για τις αυτές τις προκλήσεις  πρέπει να έχει οργανώσεις ενεργές και άρρηκτα συνδεδεμένες με την κοινωνία δηλαδή με τη βάση του κόμματος την οποία θα πρέπει διαρκώς να αφουγκράζεται.

Στην πρώτη γραμμή  πρέπει να είναι όπως δήλωσε  στο Notos News ο κ. Νικολάου  τα νέα στελέχη που  πρέπει να αποτελέσουν τη ραχοκοκαλιά της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.

Στη συνάντηση παρέστει η αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νατάσα Βενετοκλή που έλκει την καταγωγή της από τα Αφάντου.

Σε  ομιλία της η κ. Βενετοκλή αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην προσωπικότητα και την πολιτική διαδρομή του κ. Μηνά Νικολάου υπογραμμίζοντας πως η θητεία του μέχρι τώρα έχει δείξει πως ξέρει  να αγωνίζεται να εκφράζει τις αρχές και τις αξίες του κόμματος και  κυρίως να ενώνει τους πάντες γύρω από τη μεγάλη παράταξη της ΝΔ.   «Ειδικά σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που διανύουμε σήμερα με ορατά τα σημάδια της πανδημίας στην οικονομία  είναι αυτονόητο πως ο κ. Νικολάου πρέπει να ηγηθεί της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ πλαισιωμένος από στελέχη αποφασισμένα  για πολύ δουλειά και μάχες», υπογράμμισε η κ.  Βενετοκλή.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.