FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Σύσκεψη για την επανεκκίνηση του τουρισμού συγκαλεί ο Θεοδόσης Νικηταράς

Σύσκεψη για την επανεκκίνηση του τουρισμού της Κω συγκαλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, του Υφυπουργού Τουρισμού Μάνου Κόνσολα, του Προέδρου Ε.Ο.Δ.Υ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και εκπροσώπων Φορέων της Κω,την προσεχή Δευτέρα, 29 Ιουνίου, στις 12.15, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

Στη συνέχεια, στον ίδιο χώρο, θα δοθεί συνέντευξη τύπου.

Η σύσκεψη και η συνέντευξη τύπου θα μεταδοθούν απευθείας από τη δημοτική τηλεόραση «KOSTV», ενώ η πρόσβαση στο χώρο θα είναι αυστηρά ελεγχόμενη λόγω τήρησης του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης.

Στο πλαίσιο προβολής του νησιού μας και επανεκκίνησης της τουριστικής οικονομίας, ο Δήμος Κω διοργανώνει επίσης τελετή υποδοχής των επισκεπτών που φτάνουν στην Κω με την πρώτη πτήση της TUI στην Ευρώπη, που μεταφέρει στο νησί μας για διακοπές επιστήμονες που έδωσαν στην πρώτη γραμμή τη μάχη κατά του κορονοϊού στη Γερμανία.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18.00 στο αεροδρόμιο «Ιπποκράτης», παρουσία του κυβερνητικού κλιμακίου και του Δημάρχου Θεοδόση Νικηταρά.

Στο ίδιο πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί στο Ασκληπιείο, εκδήλωση αναπαράστασης του Ιπποκρατικού Όρκου την επόμενη ημέρα, Τρίτη 30 Ιουνίου, στις 11.00.

Ο Δήμος Κω με σοβαρότητα και ευθύνη δίνει τη μάχη επανεκκίνησης του τουρισμού σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους. Για την στήριξη της κοινωνίας μας και της οικονομίας του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *