FEATUREDΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Aνοίγει ξανά η πλατφόρμα αιτήσεων για τα σεμινάρια υγειονομικών πρωτοκόλλων

Το ΚΕΚ Γεννηματάς ανακοίνωσε το άνοιγμα της πλατφόρμας αιτήσεων, για τα σεμινάρια υγειονομικών πρωτοκόλλων του Covid-19, μόλις για δύο ημέρες, ώστε να δηλώσουν συμμετοχή όσοι δεν τα κατάφεραν την προηγούμενη φόρα. Η πλατφόρμα  όπως ανακοινώθηκε και από το Σωματείο Ξενοδοχουπαλλήλων θα είναι ανοιχτή από την Πέμπτη 18 Ιουνίου ώρα 09:00 έως την Παρασκευή 19 Ιουνίου ώρα 21:00.

Υπενθυμίζεται  ότι τα σεμινάρια παρέχονται δωρεάν από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου, μέσω του αυτοδιοικητικού Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ και απευθύνονται σε όλους τους  εργαζόμενους  του τουριστικού κλάδου, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν  να δηλώσουν συμμετοχή τις προαναφερόμενες ημερομηνίες,  μπαίνοντας στην πλατφόρμα του ΚΕΚ Γεννηματάς στην ιστοσελίδα   http://www.katartisi-pnai.gr/index.php/el/programmata-dodekanison/2-uncategorised/823-protokol  ,

οπού συμπληρώνουν τα στοιχειά, Νησί, καταγωγής, ΑΦΜ, Ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο, e-mail, διεύθυνση και Πόλη κατοικίας και στην συνέχεια υποβάλλουν την αίτηση τους.

Τα σεμινάρια του Β’ κύκλου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 22 Ιουνίου και καλύπτουν πλήρως τα Πρωτόκολλα του τουριστικού κλάδου συνολικά, υπό τις εξής βασικές κατηγορίες:

  1. Ξενοδοχειακού Κλάδου / Τουριστικά Καταλύματα / Κατασκηνώσεις
  2. Επισιτιστικού Κλάδου / Εστιατόρια / Καφέ / Μπαρ
  3. Μεταφορές Προσώπων (Rent a car, τουριστικά λεωφορεία, κ.α.)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *