FEATUREDΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Με θρησκευτική ευλάβεια να τηρούνται τα υγειονομικά μέτρα για να μην χαθεί ο αγώνας!

Την ανάγκη να τηρούνται τα μέτρα για να μην τιναχτεί στον αέρα  η προσπάθεια που έχει γίνει και για την επανεκκίνηση του τουρισμού επεσήμανε σε συνέντευξή του σήμερα ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας.

«Ψάχνουμε για να μάθουμε.  Η  τουριστική σεζόν φέτος ξεκινάει από μηδενική βάση. Δεν μπορούμε να έχουμε προσδοκίες πολύ υψηλές όταν η πανδημία είναι σε  εξέλιξη . Ο ιος είναι ανάμεσα μας», τόνισε.

Σε ερώτηση αν τον ανησυχούν τα 97 νέα κρούσματα τόνισε

«Είναι μια κακή και ανησυχητική εξέλιξη που δείχνει πως ο ιος δεν έχε νικηθεί .  Είναι εδώ  .  Να καταλάβουμε όλοι ότι δεν  υπάρχει απόλυτη ασφάλεια όχι μόνο στη χώρα στον πλανήτη. Μόνο  όταν θα βρεθεί το εμβόλιο.  Πρέπει τότε για να είναι δυνατό να λειτουργεί η οικονομία και να υπάρχει αίσθηση κοινωνικότητας πρέπει  να τηρούνται  όλα τα μέτρα με απόλυτη προσήλωση  χωρίς εκπτώσεις. Όσο υπάρχει διάχυση στην κοινωνία ότι προχωράμε μπροστά χωρίς μέτρα εκεί υπάρχει πρόβλημα», τόνισε.

“Το μήνυμα ασφάλειας πρέπει να να το συνεχίζουμε και την επόμενη ημέρα  .  Πρόταγμα για την κυβέρνηση  είναι ο άνθρωπος. Ως κυβέρνηση θα συνεχίσουμε  να τηρούμε τα μέτρα και να είμαστε πειθαρχημένοι γιατί τα δεδομένα αλλάζουν. Η κυβέρνηση δεν θα διστάσει να πάρει πρόσθετα μέτρα και νέους περιορισμούς αν υπάρξουν κρούσματα ανεξέλεγκτα», είπε ο κ. Κόνσολας.

Σε ότι αφορά την κριτική που ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ για το σποτ που αφορά την προβολή της χώρας ο κ. Κόνσολας δήλωσε:

«Στόχος είναι να δώσουμε το στίγμα και για την επόμενη χρονιά . Η επανεκκίνηση μπαίνει από την επόμενη χρονιά. Για την αισθητική και το περιεχόμενο όλοι έχουν άποψη.  Το δικό μας μήνυμα είναι πως έπρεπε να  υπάρχει και η αυθεντικότητα.  Ήμουν 4 χρόνια τομεάρχης της ΝΔ. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προχωρήσαμε μπροστά για να βρούμε συμμάχους. Η Μarketing Greece είναι κοινωνική εταίρος. Και η προηγούμενη η κυβέρνηση συνεργάστηκε μαζί της».

Πηγή: realfm

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *