ΠΟΕΕΤ: Αναζητείται η ΚΥΑ για τις αναστολές Οκτωβρίου

Αγωνία  στις τάξεις των εργαζομένων στον τουρισμό καθώς  δεν έχει υπογραφεί ακόμη η  ερμηνευτική κοινή υπουργική απόφαση που θα καθορίζει το δικαίωμα μονομερούς αίτησης από τους εργαζόμενους ή όχι .

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον  Επισιτισμό Τουρισμό  καλεί τα πρωτοβάθμια Σωματεία σε όλη τη χώρα να προβούν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας σε τοπικούς βουλευτές και φορείς, σε περιφερειάρχες και Δημάρχους, να καταθέσουν τις θέσεις της  με μορφή υπομνήματος.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το μόνο που μας έχει απομείνει είναι να ζητήσουμε την συνδρομή της γνωστής δημοσιογράφου για να εντοπίσουμε ένα (1) μήνα και 12 μέρες μετά τη ψήφιση της παράτασης των αναστολών συμβάσεων, την ερμηνευτική κοινή υπουργική απόφαση που θα καθορίζει το δικαίωμα μονομερούς αίτησης από τους εργαζόμενους ή όχι .

Επειδή λοιπόν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το υπουργείο εργασίας και ο αρμόδιος υπουργός την έχει υπογράψει τότε κυριολεκτικά η τύχη της εν λόγω απόφασης ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ…

Οι ημερομηνίες όμως τρέχουν, οι 60 ημέρες που έχουν προθεσμία οι εργαζόμενοι να δηλώσουν την απόλυση τους για να μπουν στο ταμείο ανεργίας τελειώνουν και για άλλη μια φορά οι εργαζόμενοι του κλάδου ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.

Καλούμε τα πρωτοβάθμια σωματεία μας σε όλη την χώρα, να προβούν σε παραστάσεις διαμαρτυρίας σε τοπικούς βουλευτές και φορείς, σε περιφερειάρχες και Δημάρχους, να καταθέσουν τις θέσεις μας, με μορφή υπομνήματος.

Η ομοσπονδία μας σε συνεδρίαση της Ολομέλειας της διοίκησης την ερχόμενη εβδομάδα θα αποφασίσει την δράση μας από εδώ και πέρα!

ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ως εδώ, εκδώστε την υπουργική απόφαση ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Στη Ρόδο το Σαββατοκύριακο η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη

Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφία Ζαχαράκη θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις Μνήμης και Τιμής του αείμνηστου Καθηγητή,

Close