Νέα ντους τοποθετήθηκαν στις παραλίες των δημοτικών ενοτήτων Αφάντου και Πεταλούδων

Νέα ντους τοποθετήθηκαν στις παραλίες των δημοτικών ενοτήτων Αφάντου και Πεταλούδων. ΄Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση εγκαταστάθηκαν και είναι σε πλήρη λειτουργία και στη διάθεση των λουομένων  σε  Κρεμαστή, Παραδείσι, Θεολόγο και Αφάντου.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Κατασκευάσαμε 20 ντους παραλίας τα οποία από την Κυριακή κοσμούν τις παραλίες  στις Δημοτικές Ενότητες Αφάντου και Πεταλούδων. Τα τοποθετήσαμε και είναι σε πλήρη λειτουργία, στην διάθεση των λουομένων την Κρεμαστή, Παραδείσι, Θεολόγο και Αφάντου. Είναι μοντέρνα, καλαίσθητα, ασφαλή και λειτουργικά. Ειναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ( ΠΡΟΚΑΤ) που θα μπορούμε να τα τοποθετούμε το καλοκαίρι στις παραλίες μας και να τα απομακρύνουμε το χειμώνα.
Με αυτή μας την επιλογή προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

αναβαθμίζοντας το τουριστικό μας προϊόν και ικανοποιώντας πλήρως τις ανάγκες τόσο των συμπολιτών μας όσο και των επισκεπτών μας.
Ευχαριστώ από καρδιάς, την ψυχή της προσπάθειας, τον Προϊστάμενο  Μανώλη

Πάττα, τον αρχιτέκτονα Σκουμιό Κωνσταντίνο για τον άριστο σχεδιασμό, τον Πρόεδρο Γεώργιο Μπακίρη για την άριστη συνεργασία, τον Πρόεδρο Γεώργιο Παπαδημήτρη για την εξαιρετική κατασκευή και τοποθέτηση και τον συνάδελφο Αθανάσιο Στάμου για την βοήθεια του.
Γυρίζουμε σελίδα, αλλάζουμε εικόνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Εξώδικο έστειλε ο Δήμος Ρόδου στην εταιρεία που διαχειρίζεται το Ηχος και Φως την απειλεί με έξωση!

Εξώδικο έστειλε ο Δήμος Ρόδου στην εταιρεία που ανέλαβε το έργο της αναβάθμισης του ανθόκηπου στην πλατεία  Ρίμινι με την

Close