Η Ελλάδα δεν λυγίζει από τις δυσκολίες και κανείς δεν θα μείνει μόνος του σε αυτές!

“Ο χειμώνας όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολος. Κανείς όμως δεν θα μείνει μόνος και αβοήθητος. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που προκάλεσε η πανδημία”.

Αυτό υπογράμμισε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας με αφορμή τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού κ, Κυριάκου Μητσοτάκη από την άτυπη ΔΕΘ  αλλά και τις επικρίσεις από την αντιπολίτευση που θεωρεί ανεπαρκή τα μέτρα.

«Η Ελλάδα δεν λυγίζει από τις δυσκολίες, προχωρά μπροστά. Με μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, με προγράμματα στήριξης της απασχόλησης και των ανέργων, με μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης», τόνισε ο υφυπουργός Τουρισμού.

Αναλυτικά ο κ. Μάνος Κόνσολας υπογραμμίζει τα ακόλουθα:

Η Ελλάδα δεν λυγίζει από τις δυσκολίες, προχωρά μπροστά. Με μείωση των φόρων και των ασφαλιστικών εισφορών, με προγράμματα στήριξης της απασχόλησης και των ανέργων, με μια ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Ο χειμώνας όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολος. Κανείς όμως δεν θα μείνει μόνος και αβοήθητος. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την κρίση που προκάλεσε η πανδημία.

Ξέρετε ότι ποτέ δεν κρύφτηκα, μιλάω πάντα με τη γλώσσα της αλήθειας γιατί η σχέση που έχω μαζί σας είναι μια σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης.

Αυτή η σχέση χτίστηκε μέσα από έργα και πράξεις, από τη δραστηριότητα μου, που και αυτό το μήνα μοιράζομαι μαζί σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Read previous post:
Με όλα τα απαραίτητα μέτρα το πρώτο κουδούνι και οι αγιασμοί στα σχολεία

Οι αγιασμοί των σχολείων πραγματοποιήθηκαν στη  Ρόδο χωρίς  ιδιαίτερα προβλήματα. Το παρόν έδωσαν στα σχολεία επίσης ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος

Close