ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Ξέσπασμα Πιλίδη για τις αθλήτριες πυγμαχίας: «Πόσο θα ανεχόμαστε εμείς οι φυσιολογικοί αυτή την αηδία; Τα χειρότερα έρχονται»

Σε ένα  ξέσπασμα, μέσω αναρτήσεων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προχώρησε ο Γιώργος Πιλίδης.

Ο 24χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής της πάλης, επέλεξε με ακραίους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις, να σχολιάσει τον αγώνα πυγμαχίας μεταξύ της Αλγερινής Ιμανέ Κελίφ και της Ιταλίδας Άντζελα Καρίνι.

«Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η ανθρωπότητα… επειδή ένας άνδρας θέλει να αυτοπροσδιοριστεί γυναίκα, του επιτρέπουν να αγωνιστεί στην κατηγορία των γυναικών. Για ποια ίσα δικαιώματα μας μιλάτε εσείς εκεί στα κανάλια; Τι έχετε να πείτε για αυτό; Για πόσο καιρό ακόμα εμείς οι φυσιολογικοί θα καθόμαστε να ανεχόμαστε αυτή την αηδία; Όσο για το ολυμπιακό ιδεώδες; Απλά δεν υπάρχει φέτος. Ένα καρναβάλι οι Ολυμπιακοί Αγώνες», σχολίασε αρχικά με αιχμηρό λόγο ο Γιώργος Πιλίδης.

Μάλιστα λίγη ώρα αργότερα επανήλθε με νέο post.

«Αυτή την Ολυμπιάδα θέλουμε; Ντροπή μας! Η Ιταλίδα πυγμάχος αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα της με την τρανς αθλήτρια από την Αλγερία για να διαφυλάξει τη σωματική της ακεραιότητα… ΑΙΣΧΟΣ! Ετοιμαστείτε, τα χειρότερα έρχονται», πρόσθεσε ο Γιώργος Πιλίδης.

Δείτε τις αναρτήσεις: