Βάσια Μπαρδοπούλου..Υποψήφια στην «Αρχή Οργάνωσης», με τον Νίκο Γερονικόλα

«Με διάθεση προσφοράς, αίσθημα αισιοδοξίας και ευθύνης αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση της παράταξης «Αρχή Οργάνωσης», με υποψήφιο Δήμαρχο Ρόδου τον Νίκο Γερονικόλα ώστε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των επικείμενων Δημοτικών εκλογών, Οκτωβρίου 2023».
 
«Ως ενεργή πολίτης για το νησί μας, αλλά και μέσα από θέσεις πολιτικής ευθύνης που κατείχα τα προηγούμενα χρόνια ,  γνωρίζω ότι αυτές οι εκλογές θα είναι μια μάχη αξιών, αρχών, αλλά και αλλαγής. Οι συγκυρίες απαιτούν να κατοχυρώσουμε σημαντικές και αναγκαίες πολιτικές ώστε να θωρακίσουμε την καθημερινότητα μας, την ασφάλειά και την ενίσχυση διαφάνειας».
 
Ο κ. Νίκος Γερονικόλας κρίνω πως έχει το κατάλληλο πολιτικό ύφος για να διεκδικήσει επάξια την Διοίκηση του Δήμου Ρόδου. Τον διακρίνει η εντιμότητα, ο σοβαρός και περιεκτικός του λόγος, η πολιτική ευστροφία του, η διάθεσή του να βελτιώσει τα κακώς κείμενα του νησιού μας, το ήθος και η αξιοπρέπειά του…!
 
Με το καινοτόμο Πρόγραμμά της Παράταξής μας 30 Τομές γιο μια Πενταετία, οδηγούμε τον Δήμο Ρόδου σε μια νέα εποχή.  
 
 
 
 

Σύντομο Βιογραφικό

Η Βάσια ( Βασιλική ) Μπαρδοπούλου γεννήθηκε στη Ρόδο. Γονείς της είναι ο Παρασκευάς και η Μαρία Μπαρδοπούλου. Σπούδασε Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται ως Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Οικογενειακή επιχείρηση «Rhodes Nuts Bardopoulos – Ξηροί Καρποί ». Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάντου (Π.Ο.Δ.Α) και Γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελλοπονησίων Ρόδου.
Με εκτίμηση
Βάσια Μπαρδοπούλου