ΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλη ανάγκη για αίμα των ομάδων ρέζους θετικό και αρνητικό στο Νοσοκομείο Ρόδου!

Μεγάλη είναι η ανάγκη για αίμα στο νοσοκομείο της Ρόδου όπως αναφέρει με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών .

«Υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ στις ομάδες αίματος 0+, 0- για να καλυφθούν άμεσα (μέχρι την επόμενη εβδομάδα) οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία.Για αυτό η συμμετοχή όλων και περισσότερων αιμοδοτών σε αυτή την αδιάκοπη διαδικασία είναι αναγκαία και εκτιμάται από την ίδια την κοινωνία», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι ανάγκες για αίμα στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου είναι πολύ μεγάλες και ειδικά αυτή την περίοδο του καλοκαιριού.

Χρειάζεται να κάνουμε κάτι ΟΛΟΙ μας Αιμοδοτώντας και ενισχύοντας τα Τμήματα Αιμοδοσίας και Μεσογειακής Αναιμίας.

Λόγω μεγάλων αναγκών που προκύπτουν καθημερινά σε αίμα, και των χαμηλών αποθεμάτων που υπάρχουν, προκύπτει ανάγκη για προσέλευση αιμοδοτών.

Παρακαλούμε όλους τους αιμοδότες μας όπως προσέλθουν για να αιμοδοτήσουν.

Υπάρχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ στις ομάδες αίματος 0+, 0- για να καλυφθούν άμεσα (μέχρι την επόμενη εβδομάδα) οι πολυμεταγγιζόμενοι ασθενείς με δρεπανοκυτταρική αναιμία.

Για αυτό η συμμετοχή όλων και περισσότερων αιμοδοτών σε αυτή την αδιάκοπη διαδικασία είναι αναγκαία και εκτιμάται από την ίδια την κοινωνία.

Κάνετε ένα μεγάλο καλό στους συνανθρώπους μας!

“Δώσε αίμα, σώστε μία ζωή”

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας σε όλη την επικράτεια και επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των γραφείων ταυτοτήτων  από την αστυνομία.