Δολοφονία στην Κω: Στον ανακριτή σήμερα ο Μπαγκλαντεσιανός

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος κατηγορείται πλέον και επίσημα για την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους οι Αρχές και ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη μοιραία βραδιά δείχνουν πως ο 32χρονος ήταν αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της 27χρονης στην Κω.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από κινητά και κάμερες, μετέτρεψαν την κατηγορία της αρπαγή σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, πριν ακόμη βγουν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, DNA και αποτυπωμάτων, από τις σακούλες, το σεντόνι και το σώμα της 27χρονης Αναστάζια.

Τι υποστήριξε ο 32χρονος

Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που παραμένει ο νούμερο ένα ύποπτος για το έγκλημα, επιμένει να αρνείται τη σε βάρος του κατηγορία για αρπαγή, ενώ φέρεται να επιβεβαίωσε τη συνάντηση που είχε με την 27χρονη Αναστάζια στο σπίτι του, λέγοντας: «Ήπιαμε μερικές μπύρες και φύγαμε. Την άφησα στο σημείο που η ίδια γνωστοποίησε με μήνυμα από το κινητό της τηλέφωνο στο φίλο της και του είπε ‘έλα να με πάρεις’. Δεν είχα σεξουαλική επαφή μαζί της».

Τα κινητά «έδειξαν» τον δολοφόνο

Τα δορυφορικά στίγματα των κινητών τηλεφώνων της 27χρονης Αναστάζια και του 32χρονου καταγράφουν «κοινή πορεία» μέχρι τον υδροβιότοπο στις Αλυκές στο Τιγκάκι, όπου εντοπίστηκε η σωρός της κοπέλας.

Το κινητό της άτυχης κοπέλας απενεργοποιείται στις 04:16, ενώ το κινητό του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, απενεργοποιείται και ενεργοποιείται τουλάχιστον δύο φορές κατά τη διάρκεια της «κοινής τους πορεία», μία μετά τη δολοφονία και άλλη μία μετά την εγκατάλειψη της σορού, όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση.

Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών επιχειρούν να προβούν σε ανάκτηση δεδομένων «κίνησης» του κινητού τηλεφώνου του δράστη, όταν ήταν κλειστό, μέσω της Google.

Αυτά τα στίγματα δείχνουν ότι τα κινητά τηλέφωνα, δολοφόνου και θύματος, εκπέμπουν και ενεργοποιούν κεραίες κινητής τηλεφωνίας, «ταυτόχρονα» λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου, όταν και συναντήθηκαν στο μίνι μάρκετ, και σε όλη την πορεία τους μαζί, στο σπίτι του, στο πιθανό σημείο της δολοφονίας της και στη συνέχεια στις Αλυκές, στον υδροβιότοπο στο Τιγκάκι.

Ο δράστης έχει σβήσει μεγάλο μέρος του «ιστορικού» του κινητού τηλεφώνου του, ενώ εκτιμάται ότι ίσως έχει κάνει το ίδιο και σε αυτό της Αναστάζια.

Από μία πρώτη ανάλυση των δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 27χρονης, δεν προκύπτει να υπήρχε πρότερη επικοινωνία με τον δολοφόνο της.

 

Πηγή CnnGreece.gr