ΠΟΛΙΤΙΚΗΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Γ.Νικητιάδης : «Το ΠΑΣΟΚ και γω προσωπικώς θα στηρίζουμε πάντα τα δίκαια των εργαζομένων στον τουρισμό»

Με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ρόδου και τους προέδρους των Σωματείων, συναντήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και τ. υφυπουργός Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στις επικείμενες εκλογές για να υπάρχει μέσα στο Εθνικό Κοινοβούλιο μία φωνή που να προασπίζεται και να προστατεύει τα αιτήματα και τα δίκαια των εργαζομένων.

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου κ. Χατζησάββας καθώς και όλοι οι  πρώην πρόεδροι του Κέντρου ήταν θετικοί στη στήριξη του ΠΑΣΟΚ έτσι ώστε να υπάρχει στη Βουλή μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Γ. Νικητιάδης δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τους προέδρους των Σωματείων της δύναμής του και να τους ενημερώσω για τη σημαντικότητα των εκλογών  της 25ης Ιουνίου. Παραλλήλως τόνισα την προσπάθεια που γίνεται για να υπάρχει μία ισχυρή αντιπολιτευτική φωνή και την επικινδυνότητα από την επιδιωκόμενη παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας και αναφέρθηκα εκτενώς στις διαρκείς προσπάθειες του ΠΑΣΟΚ για τη στήριξη των εργαζομένων σε όλους τους τομείς. Η ανταπόκριση ήταν πάρα πολύ θετική. Ευελπιστώ ότι οι εργαζόμενοι στη Ρόδο, οι εργαζόμενοι που υπάγονται στο Εργατικό Κέντρο, οι εργαζόμενοι και οι υπάλληλοι στον επισιτισμό θα προσέλθουν στις εκλογές, θα στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ, διότι χρειάζονται μια αντιπολιτευτική φωνή τέτοια που δεν θα επιτρέπει στη Νέα Δημοκρατία να επιβάλει τις δικές της θέσεις, που κατά κανόνα υπηρετούν τους ολιγάρχες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρο Ρόδου κ. Παναγιώτης Εγγλέζος τόνισε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε ξανά τον υποψήφιο βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κ. Γ. Νικητιάδη, έναν άνθρωπο ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν κοντά στους εργαζόμενους. Μέσω και της δικής του φωνής τα αιτήματά μας έφταναν εκεί που έπρεπε για να γίνουν γνωστά στο Κοινοβούλιο και στην υπόλοιπη χώρα. Ευελπιστούμε ότι θα είναι ξανά στη Βουλή γιατί χρειάζεται τα προβλήματα των εργαζομένων να ακούγονται από όλες τις πλευρές, αλλά και να υπάρχει μία ισχυρή αντιπολίτευση ώστε η κυβέρνηση να μη νομοθετεί μόνη της και να μη λαμβάνει αποφάσεις κατά το δοκούν. Εμείς θεωρούμε ότι μια ισχυρή αντιπολίτευση και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ όλα τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των εργαζομένων και να ξανά είναι στη βουλή και ειδικά ο πρώτος βουλευτής του κόμματος στα Δωδεκάνησα ο κ. Γ. Νικητιάδης. Να είναι η φωνή των εργαζομένων και των αιτημάτων μας, έτσι ώστε να έχουμε μία δίκαιη αντιπροσώπευση στο Κοινοβούλιο. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ. Είναι χαρά μας να μας επισκέπτονται άνθρωποι που γνωρίζουν τα προβλήματα των εργαζομένων και οι οποίοι  υιοθετούν τα δικά μας προβλήματα και τα κάνουν και δικά τους».