ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Από ασφυξία ο θάνατος της Αναστάζια αγώνας ταχύτητας για τα αποτελέσματα των συμπληρωματικών εξετάσεων

Μαρτυρικό θάνατο από ασφυξία βρήκε η 27χρονη Αναστάζια στην Κω σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα που εστάλη στις εισαγγελικές Αρχές.

Ωστόσο πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ λόγω της προχωρημένης σήψης δεν μπόρεσε να διακριβωθεί το μέσον με το οποίο προήλθε ο θάνατος..

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο δράστης στραγγάλισε με τα χέρια του την άτυχη γυναίκα ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστικής εξέταση.

Η διαδικασία της νεκροψίας νεκροτομής που γίνεται στη Ρόδο όπου μεταφέρθηκε η σορός, συνεχίζεται όσον αφορά τον εντοπισμό στοιχείων DNA και άλλων ευρημάτων που θα οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται πως η 27χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Προθεσμία πήρε ο 32χρονος

Νωρίτερα προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 21 Ιουνίου ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος από το Μπαγλαντές που θεωρείται ως βασικός ύποπτος για την δολοφονία της 27χρονης Πολωνής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 32χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια και θα απολογηθεί την Τετάρτη για την κατηγορία της αρπαγής της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του 32χρονου, ο κατηγορούμενος δεν ξέρει ότι έχει εντοπιστεί η σορός της.

Μάλιστα, ο ίδιος υποστηρίζει ότι είναι αθώος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει δεύτερο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Πάντα, όμως, βασικό πρόσωπο στην υπόθεση του θανάτου της 27χρονης θεωρείται ο 32χρονος.

Στα δικαστήρια της Κω βρέθηκε η μητέρα της Αναστάζια, η οποία ταξίδεψε στο νησί μαζί με ιδιωτικό ερευνητή, αναζητώντας την κόρη της, αλλά και ο 28χρονος σύντροφός της που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

 

Πηγή Τα ΝΕΑ