ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Χάλκης τιμήθηκε για το έργο της ” Ενεργειακής Επάρκειας “

Ο Δήμος Χάλκης ενημερώνει ότι στην Βράβευση Smart Cities Awards η οποία έγινε  στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου κατά την διάρκεια του  Συνεδρίου “Smart Cities” έλαβε τιμητική διάκριση για την υλοποίηση έργου «Έξυπνης Πόλης» το οποίο βελτιώνει τις συνθήκες ζωής των πολιτών και προάγει την σύγχρονη διακυβέρνηση.

Ο Δήμος Χάλκης τιμήθηκε συγκεκριμένα για το έργο της

” Ενεργειακής Επάρκειας ” η οποία με ορατό κοινωνικό πρόσημο βελτιώνει την ποιότητα ζωής σε έναν ακριτικό τόπο της Ελλάδας μας.

Ο Δήμαρχος Χάλκης κ. Φραγκάκης Ευάγγελος δήλωσε κατά την διάρκεια παραλαβής του βραβείου:

” Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος διότι στο πρόσωπο μου τιμάται μια ολόκληρη κοινωνία ενός μικρού νησιού της χώρας μας.

 

Μια καινοτόμα, διορατική και τολμηρή κοινωνία η οποία με υπερηφάνεια, όραμα και απόλυτη συνεργασία προοδεύει, εξελίσσεται και βελτιώνει την καθημερινότητα των μελών της.

Τα μικρά νησιά μεγαλώνουν σε μέγεθος και ψυχή την Ελλάδα μας, οι ηρωικές φιγούρες των μονίμων κατοίκων των νησιών μας με λεβεντιά και πατριωτισμό παραμένουν φύλακες των συνόρων της Πατρίδας μας.

Η πράσινη ενέργεια, η πράσινη μετακίνηση, η προσπάθεια ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων και ο ψηφιακός μετασχηματισμός έχουν ενσωματωθεί πλήρως στις ζωές όλων μας και οι λύσεις που δίνονται είναι 100% επιτυχημένες.

Αυτό το βραβείο ανήκει κυρίως στους άξιους συνεργάτες μου, οι οποίοι με τιμιότητα, ήθος και εργατικότητα υλοποιούν με  επιτυχία όλες τις πρωτοβουλίες μας.

Σας ευχαριστώ θερμά για αυτή την βράβευση”.