ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση του Δήμου Ρόδου σε αναρτήσεις για την Υπηρεσία Δόμησης και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Με αφορμή ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αναδημοσίευση αυτής από το Δήμο Ρόδου αναφέρονται σε ανακοίνωση τα εξής:

Με αφορμή ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αναδημοσίευση αυτής σε Σελίδες Ενημέρωσης των πολιτών, η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, ενημερώνει τους πολίτες για τα ακόλουθα:

Οι υπηρεσιακοί υπάλληλοι στο Δήμο Ρόδου, εάν και λιγοστοί συγκριτικά με τον όγκο της εργασίας που καλούνται να διεκπεραιώσουν, προσφέρουν τα μέγιστα για τη λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών με ήθος, ακεραιότητα και αίσθημα ευθύνης.

Σε ότι αφορά ανάρτηση σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και αναδημοσίευση αυτής σε Σελίδες Ενημέρωσης των πολιτών, με την οποία καταφέρονται εναντίων υπαλλήλων της Υπηρεσίας Δόμησης και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ρόδου,  υποστηρίζοντας ότι δεν ενεργούν έγκαιρα, καθιστούμε σαφές ότι η δημοτική αρχή του Αντώνη Β. Καμπουράκη, στηρίζει και αναγνωρίζει το έργο των υπηρεσιακών υπαλλήλων του Δήμου Ρόδου, που εργάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα υπό συνθήκες «εξωτερικών πιέσεων» και συγκεκριμένα ανώνυμων καταγγελιών προς τη Δικαιοσύνη, Αρχές και Επιθεωρητές.

Οι υπηρεσιακοί, που βιώνουν μία πρωτόγνωρη συνθήκη απειλής δίωξης, με υποκινητές που επιθυμούν με κάθε τρόπο την ανέλιξή τους στην Αυτοδιοίκηση, συνεχίζουν να επιτελούν το καθήκον τους με ευσυνειδησία, προσήλωση και ήθος. Γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε, αναγνωρίζοντας το έργο τους.