ΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης :Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη

Για «αλαζονεία » και όχι μόνο κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος του

ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ στη συνέντευξή του .

«Ισχυρό ΠΑΣΟΚ στις 25 Ιουνίου σημαίνει ισχυρή, αξιόπιστη, προοδευτική δύναμη, που θα αντιμετωπίσει την αλαζονεία και την αναξιοπιστία της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Ακόμη και σήμερα, στη συνέντευξη που έδωσε, περιφρονεί τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού» δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης και συνέχισε λέγοντας: «Λέει ότι στήριξε τη δημόσια υγεία, αλλά είμαστε δεύτεροι σε ιδιωτικές δαπάνες. Μας ξεπερνά μόνο η Βουλγαρία μεταξύ των κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Λέει ότι θα αυξήσει τους μισθούς 25%, όταν έχει ήδη καταθέσει το μεσοπρόθεσμο στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, που προβλέπει αύξηση 13% σε τέσσερα χρόνια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε την στήριξη των πολιτών «απέναντι σε αυτήν την αλαζονεία, την απόκρυψη της αλήθειας ακόμη και λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές, ζητώ τη στήριξη του ελληνικού λαού» έτσι ώστε – όπως τόνισε – «να υπάρχει ένα ισχυρό Κίνημα, ένα δημοκρατικό, αξιόπιστο, προοδευτικό Κίνημα για να ακουμπήσει τις αγωνίες του ο ελληνικός λαός».

«Δεσμεύομαι και εδώ, από την Κρήτη, ότι δεν θα απογοητεύσουμε καμία Ελληνίδα και κανέναν Έλληνα σε αυτό το νέο μας ξεκίνημα» πρόσθεσε.

Πηγή Naftemporiki.gr