ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Με drone και ειδικό σκύλο ψάχνουν την 27χρονη στην Κω .Θρίλερ η εξαφάνιση

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την  27χρονη από την Πολωνία τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στην Κω, στις 12 Ιουνίου.

Η αστυνομία έχει συλλάβει έναν 32χρονο από το Μπανγκλαντές, ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε τη γυναίκα πριν από την εξαφάνισή της.

Πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι drone σαρώνει την περιοχή ανάμεσα σε Μαρμάρι και Τυγκάκι στην Κω, αναζητώντας στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα.

«Είμαστε 10 διασώστες, συμμετέχει και ένας σκύλος έρευνας και διάσωσης», δήλωσε ο Αντώνης Τρουμπούλης, πρόεδρος της ελληνικής ομάδας διάσωσης στο βόρειο συγκρότημα Δωδεκανήσων.

Στο «στόχαστρο» των αρχών έχουν μπει πέντε αλλοδαποί , που φέρονται να είχαν προτείνει στην 27χρονη  να πάει σπίτι τους για να την βοηθήσουν, καθώς όπως υποστήριξαν, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψη του ενός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εξαφάνιση της 27χρονης, είχε εκδώσει εισιτήριο για να φύγει από το νησί.

Πρόκειται για έναν 32χρονο από το Μπανγκλαντές. «Πήγαμε σπίτι μου και ήρθαμε σε σεξουαλική επαφή. Μετά την άφησα σε ένα σημείο, δεν ξέρω τι έγινε», είπε.

Η μητέρα της 27χρονης

Μιλώντας σε πολωνικό ΜΜΕ, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε ότι η κόρη της έχει απαχθεί: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι η Αναστασία έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την γυναίκα, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν.

Φέρεται να υποστήριξε ότι η 27χρονη επικοινώνησε μαζί του, λέγοντάς ότι επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα την επέστρεφε ένας φίλος.

Τόνισε δε ότι έλαβε μήνυμα στο κινητό του, στο οποίο του έλεγε να πάει να την πάρει από συγκεκριμένο σημείο κοντά στο Μαρμάρι.

Όταν έφτασε δεν την βρήκε και έτσι μέσω εφαρμογής, εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο σε άλλη περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και άλλα στοιχεία για να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.