Θα πάρουν DNA από τους πέντε αλλοδαπούς για την εξαφάνιση της 27χρονης στην Κω

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, αφότου συναντήθηκε με παρέα πέντε αλλοδαπών, Πακιστανών και Μπαγκλαντεσιανών.
Η αστυνομία συνεχίζει εντατικά τις έρευνες για την υπόθεση προς πάσα κατεύθυνση, ενώ αναμένεται να πάρει DNA από όλη την παρέα των αλλοδαπών.

Ήδη, για την εξαφάνισή της συνελήφθη 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, που φέρεται ότι είναι βασικός ύποπτος και ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή. Ένα από τα στοιχεία που σχετίζονται με αυτόν είναι πως πάνω του βρέθηκε να υπάρχει και εισιτήριο για την Ιταλία το οποίο πιθανόν και εξέδωσε μετά την εξαφάνιση της άτυχης 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κοπέλα είχε ρεπό από το ξενοδοχείο που εργαζόταν στην Κω και αποφάσισε να βγει έξω μόνη της. Κάποια στιγμή μέθυσε και συναντήθηκε με την παρέα των πέντε αλλοδαπών, που της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους, μέχρι να νιώσει καλύτερα. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός παραδέχθηκε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα. Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την άφησε σε εξωτερικό χώρο κοντά στο σπίτι του και έφυγε.

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή ότι ο 32χρονος που συνελήφθη είχε εισιτήριο με προορισμό την Ιταλία, το οποίο έκλεισε αμέσως μετά την εξαφάνιση της 27χρονης. Οι αρχές εκτιμούν ότι μάλλον ήθελε να διαφύγει.

Την ίδια ώρα, το κορμί του ενός από τους πέντε αλλοδαπούς φαίνεται να έχει γρατσουνιές, σαν ίχνη από πάλι. Ως εκ τούτου, οι αρχές αποφάσισαν να υποβάλλουν όλα τα μέλη της παρέας σε τεστ DNA, κυρίως από τα χέρια και τα νύχια τους. Παράλληλα, κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε η κοπέλα για να συλλέξουν και από εκεί δείγμα γενετικού υλικού.

Παράλληλα, η αστυνομία κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

«Έχει απαχθεί» λέει η μητέρα της 27χρονης

Στο μεταξύ, μιλώντας σε πολωνικό μέσο, η μητέρα της 27χρονης φέρεται να δήλωσε: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω λεπτομέρειες, αλλά έχω πληροφορίες ότι έχει απαχθεί».

Ο τελευταίος άνθρωπος που φέρεται να μίλησε με την κοπέλα, ήταν ο 28χρονος Πολωνός σύντροφός της, με τον οποίο είχαν πάει μαζί στο νησί για να εργαστούν.

Για νέα κατάθεση ο σύντροφος της Αναστάζια

Η Αστυνομία μάλιστα, κάλεσε τον 28χρονο Πολωνό σύντροφο της κοπέλας, που ήταν αυτός που δήλωσε την εξαφάνισή της, για νέα κατάθεση, για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν κενά. Ο 28χρονος εργάζεται στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνη την ημέρα δεν ακολούθησε την Αναστάζια, καθώς είχε βάρδια.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ενώ πηγές σημειώνουν ότι η περιοχή στην οποία εξαφανίστηκε η νεαρή κοπέλα είναι γεμάτη πηγάδια.

 

Το χρονικό της εξαφάνισης

Οι αστυνομικοί επιχειρούν να καταγράψουν χρονολογικά όλα όσα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, οπότε και υπάρχουν τα τελευταία καταγεγραμμένα ίχνη της 27χρονης.

Στις 20:00, η κοπέλα εντοπίστηκε σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Στις 20:30 στο μίνι μάρκετ έφτασε και η παρέα των πέντε ανδρών.

Στις 21:00 η 27χρονη αποχώρησε από το μίνι μάρκετ και επιβιβάστηκε σε μηχανάκι που οδηγούσε ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός.

Πηγή Πρώτο Θέμα