Διαξιφισμοί για το νοσοκομείο Κω.Τι απάντησε ο Γιάννης Παππάς στον Ηλία Καματερό

Διαξιφισμοί για το νοσοκομείο της Κω. Το θέμα ανέβασε με ανακοίνωση και καταγγελίες ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλίας Καματερός και ακολούθησε η απάντηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Γιάννη Παππά. Η ανακοίνωση του κ. Παππά έχει ως εξής:

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ελλάδα την επόμενη τετραετία θα ανοικοδομήσει το νέο ΕΣΥ και η Κως μας θα έχει το νοσοκομείο που της αξίζει!

Σταματήστε επιτέλους , την ψηφοθηρική «σπέκουλα» σε βάρος των Δωδεκανησίων και την παραγωγή fakenews», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Παππάς. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Κύριε Καματερέ,  φαίνεται ότι ακόμα και τώρα υποτιμάτε την νοημοσύνη των Δωδεκανησίων.

Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Ήταν 2 Ιουνίου 2022 όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγγειλε την ανέγερση του νέου νοσοκομείου στην Κω. Από την στιγμή εκείνη και έπειτα προχωρούν όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες για την ανέγερση του.

Ξέρετε κύριε Καματερέ, είναι λογικό να μπερδεύεστε πολλές φορές μεταξύ του τι λέτε και του τι κάνετε, καθώς όταν ήσασταν κυβέρνηση το μόνο που σας απασχολούσε για τα νησιά μας ήταν πως θα επιτύχετε τους πολιτικούς θεατρινισμούς σας!

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Ελλάδα την επόμενη τετραετία θα ανοικοδομήσει το νέο ΕΣΥ και η Κως μας θα έχει το νοσοκομείο που της αξίζει!

Σταματήστε επιτέλους , την ψηφοθηρική «σπέκουλα» σε βάρος των Δωδεκανησίων και την παραγωγή fakenews.