ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΠΟΛΙΤΙΚΗΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Γ. Νικητιάδης από την Κάσο: «Η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει την αυτοδυναμία αλλά την παντοκρατορία»

Στην αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές τις 25ης Ιουνίου αναφέρθηκε ο τ. Υφυπουργός Τουρισμού Πολιτισμού και υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης σε ομιλία του στην Ηρωική Νήσο Κάσο, την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Ο κ. Γ. Νικητιάδης συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελευθερία Οίκουτα ευχαρίστησαν τους πολίτες για τη στήριξη τόσο στο κόμμα όσο και στους ίδιους προσωπικά.

Ο κ. Νικητιάδης επισήμανε πως το εκβιαστικό δίλημμα που θέτει η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης για ισχυρή αυτοδυναμία επί της ουσίας δεν υφίσταται, τονίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία δεν επιδιώκει την αυτοδυναμία αλλά την παντοκρατορία.

Αναφερόμενος ο κ. Νικητιάδης στα ποσοστά που έλαβε το ΠΑΣΟΚ, σημείωσε ότι η άνοδος του 40% δημιουργεί ένα ισχυρό ρεύμα το οποίο πλέον είναι εμφανές παντού και που πρέπει όμως να ενισχυθεί. Κάλεσε τους δημοκρατικούς πολίτες, που αισθάνονται όπως είπε, προδομένοι από τις πολιτικές αλλά και τις ακροδεξιές προσεγγίσεις του ΣΥΡΙΖΑ και τον εναγκαλισμό του με πρώην στελέχη της ΝΔ και των ΑΝΕΛ, να στηρίξουν το ΠΑΣΟΚ.

Ο τ.Υφυπουργός τόνισε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί ανάχωμα στην επιδιωκόμενη παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Παράλληλα σημείωσε πως το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει αποδείξει πως θα ασκήσει μια ουσιαστική, αποτελεσματική και πατριωτική αντιπολίτευση, επισημαίνοντας πως το έχει ήδη αποδείξει με την κριτική που έχει ασκήσει έως τώρα αλλά και με τη στήριξη σημαντικών αποφάσεων που έλαβε η Βουλή για τα εθνικά θέματα, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισε «παρών».

Από την πλευρά της και η κα. Οίκουτα ζήτησε τη στήριξη της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης λέγοντας ότι «Το ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν το κόμμα που στήριζε τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα, πάλεψε για την υγεία και την παιδεία και πάντα “έβαζε πλάτη” όποτε το χρειαζόταν η χώρα».