Ο Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ

«Ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών. Την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται»
Σφοδρή προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανακοίνωση του μέτρου της κάλυψης του 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ στους πολίτες, που προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2023
«Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών», τονίζει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει τη λαϊκή ψήφο με 30 ευρώ μετά από 15 μήνες αισχροκέρδειας», τονίζει η Κουμουνδούρου.
Αναλυτικά ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ακόμα και για έναν πολιτικό απατεώνα όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτό που έπραξε σήμερα ξεπερνάει τα όρια.
Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών ανακοίνωσε στη Βουλή ότι από τον Φεβρουάριο το κράτος θα καλύπτει το 10% των εξόδων του σούπερ μάρκετ για όλους τους πολίτες. Τελικά το περίφημο προεκλογικό επίδομα είναι μεσοσταθμικά 30 ευρώ.
Ντροπή και μόνο ντροπή για αυτή τη χυδαία απόπειρα εξαπάτησης της ελληνική κοινωνίας.
Η ντροπή γίνεται ακόμα μεγαλύτερη άμα αναλογιστούμε ότι οι εξαγγελίες Μητσοτάκη αφήνουν ανέγγιχτο τον μηχανισμό αισχροκέρδειας και αποτελούν προσβολή προς τους πολίτες.
Με βάση τα τελευταία στοιχεία ο πληθωρισμός τροφίμων συνεχίζει να περιορίζει βίαια το εισόδημα των πολιτών:
ψωμί και δημητριακά 18,7%
κρέας 16,7%
γαλακτοκομικά 25,3%.
Να σημειωθεί ακόμα ότι τη στιγμή που τα κέρδη των διυλιστηρίων φτάνουν τα 3 δισ., η κυβέρνηση θα πάρει μόλις 600 εκ. για το επίδομα των 22 ευρώ. Με τη σημερινή χοντροκομμένη απάτη του ο κ. Μητσοτάκης δείχνει πόσο περιφρονεί την αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών.
Την απάντηση θα την πάρει στην κάλπη. Η ώρα έρχεται».