Ειδική πλατφόρμα για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων

Ειδική πλατφόρμα για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων θα παρουσιάσει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία!

Μέσα σε έναν …κυκεώνα αμφισβητήσεων και αναξιοπιστίας σε αρκετές των περιπτώσεων όσον αφορά τα Ελληνικά παιχνίδια, οπωσδήποτε και δεν μπορεί να θεωρείται μια πάρα πολύ σημαντική είδηση. Τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους υγιώς σκεπτόμενους για το ποδόσφαιρο, που ευτυχώς υπάρχουν ακόμη ανάμεσά μας.

Η σχετική ανακοίνωση που έβγαλε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας μας μάλλον έχει περάσει στα …ψιλά από τα main stream media της χώρας μας, όπως το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον προσωπικά, αναφέρει χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

«Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 και ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Radisson Blu Park Hotel” (Λεωφ. Αλεξάνδρας 10) Συνέντευξη Τύπου/Παρουσίαση της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής υποβολής εμπιστευτικών πληροφοριών για περιπτώσεις χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων. Η νέα εφαρμογή σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την Sportradar στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της Ε.Π.Ο. για την προστασία της ακεραιότητας  στο ποδόσφαιρο και σε εφαρμογή σχετικής πρόβλεψης της «Μελέτης για το Eλληνικό Ποδόσφαιρο» των FIFA και UEFA.

Η Συνέντευξη Τύπου θα καλυφθεί μέσω live streaming από το epo.gr. Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τη συνέντευξη Τύπου να το δηλώσουν στο email mediaepo@gmail.com».

Δημήτρης Δραγάτης