Γ. Γεωργαντάς-Συνέδριο ΝΔ: Το πιο δυναμικό κομμάτι της αγροτικής οικονομίας είναι οι νέοι αγρότες

“Το 14ο συνέδριο αποτελεί ευκαιρία να επικοινωνήσουμε όσα σημαντικά έχουμε πετύχει. Ένας από τους τομείς στους οποίους η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα είναι η ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής”, τόνισε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς, μιλώντας στο Συνέδριο της ΝΔ.

“Η ΝΔ πιστεύει στην ελληνική περιφέρεια και στις σημαντικές αναπτυξιακές δυνατότητές της. Αναγνωρίζοντας ότι το πιο δυναμικό κομμάτι της τωρινής και μελλοντικής αγροτικής οικονομίας είναι οι νέοι αγρότες. Στο πλαίσιο αυτό, αντιλαμβανόμαστε τη σημασία και εργαζόμαστε για την κατάρτιση των αγροτών μας. Στόχος μας να βοηθήσουμε τους αγρότες μας να μπουν σε νέα εποχή με ανταγωνιστικές καλλιέργειες. Τα ελληνικά προϊόντα μπορούν να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό καταναλωτών παγκοσμίως. Για τη ΝΔ ο Έλληνας παραγωγός αντιμετωπίζεται σαν ένας δημιουργικός επιχειρηματίας”, υπογράμμισε ο υπουργός.

“Στηρίζουμε και δίνουμε προοπτική στους νέους μας που θέλουν να γίνουν αγρότες. Είμαστε δίπλα τους. Η αντίληψή μας στηρίζεται στη νέα θεμελιακή αλλαγή να μεταβούμε από το μοντέλο της οικογενειακής εκμετάλλευσης σε αυτό της αγροτικής επιχείρησης. Η ΝΔ, με το 14ο Συνέδριό της, θα αναδείξει τις προοπτικές προόδου της πατρίδας μας”.