Γιάννης Οικονόμου: «Σήμερα, ο κ. Τσίπρας θα συνειδητοποιήσει ότι μετράνε οι πράξεις, όχι ο τοξικός πολιτικός λόγος»

«Όσο ο κ. Τσίπρας θα αναζητά το επόμενο μετερίζι αντιπολίτευσης που να εξυπηρετεί τα αδιέξοδά του, η κυβέρνηση με σχέδιο και σύνεση θα προάγει το δημόσιο συμφέρον και θα υπερασπίζεται το επίπεδο ζωής των πολιτών», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο πρωθυπουργός με ψυχραιμία, σχέδιο και σοβαρότητα χειρίζεται, εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, αποτελεσματικά κάθε μεγάλη κρίση που ενέσκηψε, μεριμνώντας για την ασφάλεια και τη σταθερότητα της κοινωνίας και της πατρίδας», ανέφερε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, απαντώντας στις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την Καβάλα.

Ο κ. Οικονόμου χαρακτήρισε «έντρομο και απεγνωσμένο» τον Αλέξη Τσίπρα και εκτίμησε ότι, σήμερα, μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνειδητοποιήσει ότι για την κοινωνία αυτό που μετρά είναι οι πράξεις «και όχι ο τοξικός πολιτικός λόγος».

«Έντρομος και απεγνωσμένος είναι ο κ. Τσίπρας, που σε όλη την πολιτική του πορεία επενδύει στις κρίσεις, για να σπείρει με ψέματα τη διχόνοια, τον πανικό και την καταστροφή. Σήμερα, μετά την ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό των μέτρων για τη νέα δραστική ελάφρυνση του κόστους ενέργειας, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που μετρά για την κοινωνία είναι οι πράξεις που προϋποθέτουν δουλειά και γνώση και όχι τα εύκολα συνθήματα και ο τοξικός πολιτικός λόγος», σημείωσε ο Γιάννης Οικονόμου.

Και κατέληξε: «Όσο ο κ. Τσίπρας θα αναζητά το επόμενο μετερίζι αντιπολίτευσης που να εξυπηρετεί τα αδιέξοδά του, η κυβέρνηση με σχέδιο και σύνεση θα προάγει το δημόσιο συμφέρον και θα υπερασπίζεται το επίπεδο ζωής των πολιτών».