FEATUREDΑΘΛΗΤΙΚΑΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΕΛΛΑΔΑΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

”Δεν το πιστεύουμε ότι φτάσαμε μέχρι εδώ”!

Η Μελίνα Κιλιμάτου και η Μαριάννα Καλάβρια του Ιπποκράτη, μαζί με τη Χαρά Γκλίναβου του Σ.Κ. Ιωάννινα μίλησαν για το παιχνίδι των δύο ομάδων. Οι δύο αθλήτριες του Ιπποκράτη αναφέρθηκαν στην επιτυχία της παρουσίας του συλλόγου στην πρώτη εξάδα του F-8 του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Αναλυτικά, οι δηλώσεις των τριών κοριτσιών, μετά τη λήξη του αγώνα στο Επταπύργιο της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα κατάταξης:

Μελίνα Κιλιμάτου (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθειά της. Εμείς προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ!»

Μαριάννα Καλάβρια (αθλήτρια, Ιπποκράτης Κω): «Είναι πολύ σημαντική επιτυχία η σημερινή μας νίκη, καθώς μπήκαμε στη πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ».

Χαρά Γκλίναβου (αθλήτρια, ΣΚ Ιωάννινα): «Έλειπαν κάποιες βασικές συμπαίκτριές μας, αλλά αυτό δεν επηρέασε τόσο την απόδοσή μας, καθώς δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Θα προσπαθήσουμε αύριο να νικήσουμε και να βγούμε στην έβδομη θέση της τελικής κατάταξη