Σας περίσσεψαν αυγά από το Πάσχα; Αυτός είναι ο πιο έξυπνος τρόπος για να μην πάνε χαμένα (Γράφει η Majenco)
Μυστική συνταγή για έξυπνη χρήση των Πασχαλινών αυγών που έχουν περισσέψει από το Πάσχα
Ημυστική μου συνταγή που την λατρεύω για βραστά αυγά αλλά και ειδικότερα για τα Πασχαλινά αυγά που περισσεύουν πάντα είναι πανεύκολη και σούπερ νόστιμη.
εκτός από τα βρασμένα αυγά σας θα χρειαστείτε 4 υλικά και αυτά είναι :
Υλικά:
1 αυγό
Αλεύρι
Καρύδα τριμμένη
Λάδι
Οδηγίες :
Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω θα χρειαστείτε 3 μπολ στα οποία στο κάθε ένα θα βάλετε την καρύδα, το αλεύρι και το χτυπημένο αυγό.
Σε ένα κατσαρολάκι θα βάλετε λάδι να κάψει για το τηγάνισμα. Καθαρίστε τα Πασχαλινά αυγά καλά και βάλτε τα στο αλεύρι το αυγό και την καρύδα και βάλτε τα στην κατσαρόλα με το καυτό λάδι, ελάχιστα λεπτά και γυρίστε και από τις δύο πλευρές και είναι έτοιμα.
Καλή επιτυχία ..
Μπορείτε να με βρείτε εδώ :