FEATUREDΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥΚΟΙΝΩΝΙΑΡΟΔΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΤΟΠΙΚΑ

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση και στην οδό Στρατηγού Γρίβα

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση και στην οδό Στρατηγού Γρίβα στο κέντρο της πόλης μας και μετά τις απαραίτητες διαγραμμίσεις δόθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου σε κυκλοφορία. Να ευχαριστήσω την Τροχαια Ρόδου για τη βοήθεια και τη συνεργασία και για ακόμη μια φορά τους συνεργάτες μου για τη δουλειά τους πέραν του ωραρίου τους.
Είναι η δεύτερη από μια σειρά ασφαλτοστρώσεων που θα ακολουθήσουν στην πόλη της Ρόδου αλλά και στα χωριά μας. Επόμενος σταθμός στην πόλη μας οι οδοί Κιλκίς, Σερρών και Δράμας που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές.
Αρχές της επόμενης εβδομάδας ξεκινάει εργολαβία που θα κλείσει λακκούβες που δεν μπόρεσαν να αποκατασταθούν απ’τα συνεργεία του Δήμου μας όπως επίσης θα παρέμβει σε σημεία του οδοστρώματος δύσβατα και για χρόνια ασυντήρητα.
Στη δημοτική αρχή του Αντώνη Καμπουράκη αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και δουλεύουμε απερίσπαστα με μοναδικό στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας και την ασφαλή διαβίωση τους. Με σκληρή δουλειά και μόνο θα το πετύχουμε.
Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Υποδομών & Ενεργειακών Επενδύσεων Τηλέμαχος Καμπούρης