FEATURED

Από το Π.Π.Ι. Αστυπάλαιας….Κατάρτιση νέων καταλόγων για εμβολιασμό έναντι στον covid-19 από το Π.Π.Ι. Αστυπάλαιας ηλικιακής ομάδας 18 και άνω.

Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια σχετικά με την δράση του εμβολιασμού η οποία έχει ήδη ξεκινήσει καταρτίζονται από το Π.Π.Ι. Αστυπάλαιας οι νέες λίστες για τους μόνιμους κατοίκους που επιθυμούν να εμβολιαστούν, ηλικίας 18 ετών και άνω. Η κατάρτισή των συγκεκριμένων καταλόγων θεωρείται απαραίτητη διαδικασία προκειμένου να διασφαλιστεί ο απαιτούμενος αριθμός εμβολίων για το νησί της Αστυπάλαιας.
Στα πλαίσια αυτά καλούνται όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην διαδικασία των εμβολιασμών, να δηλώσουν την πρόθεσή τους στο Π.Π.Ι. Αστυπάλαιας στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22430 61222.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που δεν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος στην παρούσα χρονική στιγμή δεν γνωρίζουμε εάν και πότε θα ξανά δημιουργηθούν παροιμίες λίστες εμβολιασμών στην ν. Αστυπάλαια.
Τα στοιχεία που θα πρέπει να δηλωθούν είναι:
• ΕΠΩΝΥΜΟ
• ΟΝΟΜΑ
• ΑΜΚΑ
• ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο εμβολιασμός θεωρείται απαραίτητη διαδικασία για το σύνολο των κατοίκων του νησιού, καθώς η ανοσοποίηση μέσω των εμβολίων είναι η καλύτερη άμυνα που έχουμε απέναντι στον covid – 19. Ο μαζικός εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος μέσα από τον οποίο μπορούμε να θωρακίσουμε τον εαυτό μας, τους οικείους μας και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
Ο εμβολιασμός θα βοηθήσει επίσης σε σημαντικό βαθμό την νέα τουριστική σεζόν, προσφέροντας προστασία τόσο στους μονίμους κάτοικους όσο και στους επισκέπτες του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *