Έλεγχοι ΕΟΔΥ 13, 14, 15 Φεβρουαρίου…Αυξάνονται τα σημεία ελέγχων με rapid tests

Αυξάνονται τα σημεία ελέγχων με rapid tests

Με την αναστάτωση που έχει προκληθεί στην εκπαιδευτική κοινότητα της Ρόδου, λόγω των κρουσμάτων, που παρουσιάστηκαν σε σχολεία τις τελευταίες μέρες, ΕΟΔΥ και Περιφέρεια αυξάνουν τα σημεία ελέγχων για rapid test και εμπλουτίζουν το πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ .

Έτσι, για τις επόμενες ημέρες το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

 

– Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, από τις 09:30 έως τις 14:30, έναντι λαϊκής Αγ. Δημητρίου

– Κυριακή 14 Φεβρουαρίου από τις 09:30 έως τις 14:30 στον Ευαγγελισμό Ρόδου

– Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου από τις 09:30 έως τις 14:30 στην Καθολική Εκκλησία του Σαν Φρανσίσκο και στη ΔΟΥ Ρόδου επίσης από τις 09:30 έως τις 14:30.

 

«Αφουγκραζόμαστε την αγωνία της κοινωνίας και πιο συγκεκριμένα αυτή την περίοδο, των εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων και δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους δωρεάν εξέτασης, χωρίς εμπόδια και με ασφάλεια. Είναι απόλυτα κατανοητό ότι η πανδημία και τα μέτρα μας έχουν κουράσει τον τελευταίο χρόνο. Αντλούμε όσο κουράγιο και δύναμη διαθέτουμε για να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη και δυσάρεστη κατάσταση. Παρακαλώ θερμά όλους, να τηρούν τα μέτρα αποστασιοποίησης, αφού είναι μονόδρομος για τη διακοπή της διασποράς του covid-19 και σύντομα να βρισκόμαστε ξανά στις περιοχές με κανένα θετικό κρούσμα» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Χαρούλα Γιασιράνη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *