FEATUREDΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΥΓΕΙΑ

Είμαι ελεύθερος να κάνω ότι θέλουν…..

– Τώρα μας λένε δεν είμαστε Έλληνες. Ευτυχώς που είμαι Πόντια δηλαδή.
– Δεν είδες τίποτα ακόμη. Σε λίγο θα πρέπει να διαμαρτύρεσαι σε πορείες στους απαγορευμένους δρόμους για ν’ αποδείξεις ότι είσαι Ελληνίδα. Αλλά με το lockdown πάει κι αυτό το προνόμιο επειδή το «προνόμιο» αυτό ανήκει στην κομμουνιστική αριστερά και τις συνιστώσες της -το γνωστό αφήγημα των πληρωμένων πρακτορίσκων : χύνει το αίμα του ο επιλεχθείς μαλάκας να δολοφονηθεί κι αυτοί αντιπροσωπεύουν το αίμα του στην βαμπίρ επιβίωσή τους ως «ήρωες» βρωμίζοντας οι ασεβείς την μνήμη του με φωτιές και διαδηλώσεις μίσους. Οι ρόλοι είναι μοιρασμένοι στις «ιδεολογίες» τους, αλλά επειδή ο «φασισμός» είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος με τον «κομμουνισμό», για να μην χαλάσει το παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης για να επιπλέει ως σκατό ή «καλό» στο επιθυμητό τους τέλος, έπρεπε να τον καταργήσουν, αφού πρώτα τον ενθαρρύνουν για να ενοχοποιείται του λαού η αναμενόμενη αντίδραση. Επειδή η αυθόρμητη διαμαρτυρία του λαού θα κατέρριπτε τον μύθο της αφήγησής τους, και έπρεπε να μαντρωθεί σε «φασισμό», κι ας μην κρατάει βία και όπλο, όπως οι προβοκάτορες πρακτορίσκοι τους που έπειτα «σοβαροί» δικηγόροι τρέχουν να τους υπερασπιστούν στα δικαστήρια και στις εξόδους των φυλακών τους. Αφού η «πορεία» είναι προνόμιο της «εργατιάς» και του «αριστερού». Γι’ αυτό και στο μέλλον η ομιλία και η νοημοσύνη αφαιρούνται δια της βίας και δια παντός από τον άνθρωπο που γνώρισες, για να αισθάνεται άνετος κι ωραίος στο κελί του όπως σήμερα στον καναπέ του!
– Μα, δεν λένε απλά ότι στην Ελλάδα μέναν πολλοί Αρβανίτες, έτσι όπως τα λένε σαν να μέναν μόνο. Και ότι οι Έλληνες ήταν πολύ λίγοι. Το μόνο που τους ένωσε όλους που γίναν χριστιανοί και ευτυχώς δηλαδή, γιατί εάν δεν είχαν αλλάξει θρήσκευμα οι Έλληνες θα είχαν χαθεί και αυτό φυσικά το χρωστάμε στους Εβραίους. Θα τρελλαθώ!
– Αρβανίτες ήταν οι Έλληνες που επέλεξαν να γίνουν Αλβανοί, επειδή πήραν τσάμπα γη από τους Τούρκους και φόρεσαν την στολή τους, για να μην ζητιανεύουν όπως οι σκλάβοι Έλληνες, που τους κυνηγάνε σήμερα η εφορία και οι λογαριασμοί σαν να είναι φοροφυγάδες. Το DNA, έστω και του προδότη, δεν αλλάζει!
– Εγώ, λέω ευτυχώς είμαι ποντιακής καταγωγής. Ήρθαν οι παππούδες μου μετά. Μπορώ να λέω είμαι Ελληνίδα.
– Είσαι Ελληνίς, και να είσαι περήφανη που κατάγεσαι απ’ ευθείας από την αρχαία φυλή των Ελλήνων που αντιστάθηκαν στα βάρβαρα στίφη που ήρθαν από τις Στέπες της Βόρειας και Κεντρικής Ασίας. Και σήμερα σας πέταξαν έξω από τα πατρώα σας εδάφη κι αντί να δείτε το δάσος κοιτάτε το δέντρο του κοροδοϊού, και πιστεύετε πώς θέλουν να σας σώσουν αυτοί που σας πτώχευσαν.
– Είμαι Νίκο
Παγκόσμια πρωτοτυπία οι «αριστεροί» σε μια χώρα, όπως οι ΗΠΑ, να είναι η «ελίτ» δισεκατομμυριούχοι και οι «δεξιοί» ο λαός που πια σχεδόν πεινάει. Οι προδευτικούληδες εδώ δεν ξέρουν τί τους γίνεται, έχουν μείνει στην «εθνική αντίσταση» και στη μεταπολίτευση με τα αμπέχωνα.
:
Όταν έφυγα από την Ελλάδα έκανα δωρεά τους 24.000 τόμους και άλλα έντυπα της βιβλιοθήκης σε ένα μεγάλο Ίδρυμα του Βόλου. Κράτησα τους θησαυρούς των αρχείων όμως και τα μικροφίλμ από 6000 απαγορευμένα βιβλία που βρίσκονταν σε όλο τον κόσμο ως παρακαταθήκη κρυμμένη για τις νέες γενιές, γιατί αυτά ούτε επιτρέπεται να δημοσιευτούν. Γι’ αυτό όταν μου απευθύνεστε να προσέχετε τί και πώς το λέτε, επειδή λυπάμαι να διαβάζω παραπληροφόρηση από πλαστές ειδήσεις. Στο Παράρτημα του σιωνιστή Μπενάκη από δωρεά του κτιρίου που ανήκε σε γνωστότατο καπνέμπορα, και υφυπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης Ελευθ. Βενιζέλου, του οποίου η 90χρονη κόρη ζούσε στην Λωζάννη της Ελβετίας. Από εκείνη δεν πίστευα στ’ αυτιά μου τί άκουσα και είδα από τα αρχεία που μελέτησα! Αν ήξεραν οι αγνοί μεροκαματιάρηδες και απλοί άνθρωποι του λαού ποιούς υποστηρίζουν και ψηφίζουν, θα είχαν ήδη αλλάξει πατρίδα ή αυτοκτονήσει, αφού με την ψήφο τους αυτοκτονούν δίχως να το γνωρίζουν, για να εμπιστεύονται κοπρόσκυλα που δουλεύουν για την Τουρκία και το Διεθνές Σιωνιστικό Κεφάλαιο που ίδρυσε το κράτος του Ισραήλ, με σκοπό να αρπάξουν Θεσσαλονίκη και Κρήτη! Γι’ αυτά που λέω και γράφω έχω αποδείξεις, και δεν εικάζω μέσα από παραπομπές και εσκεμμένες πολιτικές επιτήδειων μελετητών ή ανθελλήνων καθηγητών της συμφοράς, και λοιπών βαλτών πρακτόρων ή φέροντας λευκήν ποδιά σατανιστού συμπεριλαμβανομένου και του υψηλόβαθμου κλήρου, σκοπός των οποίων είναι όταν πάρουν την «έδρα» να οδηγήσουν την έρευνα ή να την σταματήσουν εκεί που (δεν) θέλουν!
Όσο για την «αντίσταση» από πού ν’ αρχίσω κι από πού να τελειώσω. Επειδή αυτή την «άρχισαν» αυτοί για να σκοτώσουν τους Έλληνες. Οι συνεργαζόμενοι πράκτορες της Ιντέλιντζετ Σέρβις από τον βασιλιά Γεώργιο Β’ έως των σοσιαλιστικών και κομμουνιστών σφαγέων ή συντομότερα Γερμανοτσολιάδων που έδωσε τον ελληνικό χρυσό στην Αγγλία για να τον εισπράξουν σε 70% οι «κομμουνιστές» και 30% οι «δεξιοί» αντάρτες. Και να στηθεί το σκηνικό σφαγής του δυστυχούς ελληνικού αγράμματου, απληροφόρητου και ανιστόρητου λαού, που σήμερα κόπτονται και πάλι να τον σώσουν εμποτίζοντάς τον με τις συχνότητες των μικροβίων τους, αντί να τον σώσουν με το φάρμακο που κρατάνε για την πάρτη τους.
Οι φωτογραφίες του βασιλιά με τους αντάρτες των δύο πλευρών και λοιπούς γόνους των Γερμανοτσολιάδων που διοικούν από όλα τα πόστα το Προτεκτοράτο μέχρι τα σήμερα, για να αθωώνονται από τα α-δικαστήρια οι σκανδαλιές τους, ώστε να μην βλέπει χαΐρ και προκοπή ο Έλλην πολίτης ποτέ των Ποτών, έπεσαν στα χέρια μου από την κόρη του φωτογράφου, μιας και κάποτε υπήρξα αληθινός ερευνητής της ιστορίας και κυνηγός της αλήθειας!
Έλλην(ιδ)α, μην ξεχνάς τώρα που ψεκάζουν τον ιό, να φοράς την μάσκα σου, να κάνεις ετησίως το εμβόλιο σου, μέχρι να σιγουρευτούν τον θάνατό σου, και σ’ αναστήσουν στα Τάρταρα. Την τελευταία σου κατοικία, όπου κι επιθυμούν να σε παραχώσουν παντοτινά. Αυτοί δεν έχουν ανάγκη να το κάνουν γιατί πρέπει να είναι υγιείς, αφού έχουν το φάρμακο, αλλά και να σε διοικούν. Μην σε παρασύρουν οι πρωθυπουργεύοντες και πρόεδροι ενός προτεκτοράτου. Είδες τον Γκέιτς και λοιπούς της εγκληματικής παρέας να παίζουν το θέατρο του εμβολιασμού; Αφού και η Μέρκελ πρόσφατα είπε πώς δεν θα το κάνει.
Η επιλογή είναι δική σου, κι όχι δική τους. Το αντέχεις νομοταγή πολίτη να αρνηθείς την παράνομη πράξη τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *