Χαρ. Κόκκινος: Η “ωραιοπάθεια” της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο

Από τον κ. Χαράλαμπο Κόκκινο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Λογιστικός ο Προϋπολογισμός της Π.Ν.Α. – Απουσία  μεγάλων αναπτυξιακών έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα της  για το 2021.Η “ωραιοπαθεια”  της Περιφερειακής Αρχής βλάπτει σοβαρά το Νότιο Αιγαίο !

Λογιστικό  και τυπικό είναι το Σχέδιο Προϋπολογισμού της  Π.Ν.Α. που παρουσίασε η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και εγκρίθηκε” κατα πλειοψηφία ” στην πρόσφατη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (Π.Σ.) Νοτίου Αιγαίου (22.12.20).
Την ίδια τύχη είχε και το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσίασε για το 2021 .
Δυστυχώς για τα νησιά μας δεν περιέχει  μεγάλα αναπτυξιακά έργα  που θα ικανοποιήσουν  τις ανάγκες της αειφόρου ανάπτυξης τους  και τις δίκαιες προσδοκίες των πολιτών .

Έργα  και βελτιωτικές δράσεις στις ήδη υπάρχουσες οδοποιίες και αθλητικες  εγκαταστάσεις  είναι το “αυτονόητο” και…. “εθιμικα” συντηρούνται….
Είναι μεγάλες οι ανάγκες για νέα έργα με όραμα, σχέδιο  και προοπτική  και  -δυστυχως-απουσιάζουν απο τον κ.Χατζημαρκο και τους συνεργάτες τους που λειτουργούν “διαχειριστικά” και …….με όρους “πρωταθλητισμού “μόνο στα επικοινωνιακά τεχνάσματα!!!

Είναι θλιβερό να καυχάται ο κ.Χατζημαρκος  για το “φράγμα Γαδουρα” , που άλλοι δούλεψαν αθόρυβα ως το 2014  για να φτασει στο σημείο … να το εγκαινίασει  όταν έγινε Περιφερειάρχης  ή “τη γέφυρα Μακκαρη ” που γνώριζε εγγράφως πολύ νωρίτερα  την επικίνδυνοτητας της και …όταν κατέρρευσε …. ανατέθηκε  με…. 2% μόνο(!)  έκπτωση σε εργολαβία με “επείγουσες διαδικασίες”!

Δυστυχώς μεγάλα έργα -όπως η” νέα γέφυρα Κρεμαστής”  στη Ρόδο-  θα είναι στη …..λίστα αναμονής , τα υδατοδρομια  θα αναμένουν τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες    αλλα ….  ο κ.Χατζημαρκος, τα στελεχη του και οι πολλοί και καλοπληρωμένοι  σύμβουλοι του θα πηγαινουν “το Νοτιο Αιγαιο μπροστά (;) ” με φλυαρες συνεντεύξεις ,πολλές φωτογραφήσεις , αλαζονικά  Δελτία Τύπου, και ….υβρεις,αποκλεισμούς,  ειρωνείες  για  όσους έχουν αλλη άποψη,κρίση ,πρόταση και δεν ταυτίζονται με τον αυταρχισμό και την πολιτική τους “ωραιοπαθεια”  !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
για τον Περιφερειακή παράταξη “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”-Περιφερειακος Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου /Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Ε Ν. Π.Ε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *