FEATUREDΑΠΟΨΕΙΣ - ΣΧΟΛΙΑΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣΜΟΣΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑΥΓΕΙΑ

Βόμβα από τον Γιώργο Τράγκα: “Όποιος κάνει το εμβόλιο θα πάθει…”

Ο Γιώργος Τράγκας έγραψε τα παρακάτω στο τελευταίο του άρθρο για το εμβόλιο για τον κορωνοϊό και τα συμπεράσματα δικά σας…

Οι εμβολιασμοί που έγιναν ή γίνονται μετά τα εμβόλια που παρήχθησαν με ταχύτητα φωτός θυμίζουν πλέον πειράματα σε ινδικά χοιρίδια. Καθημερινά ανακαλύπτονται και διαπιστώνονται παρενέργειες. Πολλοί από τους εμβολιαζόμενους παρουσιάζουν παράξενες ασθένειες, σοβαρές και δύσκολες αρρώστιες και δεν αποκλείεται -ο Θεός να βάλλει το χέρι του- να δούμε εκατόμβες νεκρών ή στρατιές ασθενών μετά τη χορήγηση εμβολίων που είναι στην πραγματικότητα γονιδιακή θεραπεία και όχι εμβόλια. Μόλις προ ωρών έγινε γνωστό ότι έξι άτομα που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer πέθαναν. Ο ένας με καρδιακή ανακοπή και ο άλλος με αρτηριοσκλήρωση. Για τους υπολοίπους τέσσερις η μετάδοση πληροφοριών δεν αναφέρει ακόμη τίποτα.

Συνιστώ στην κυβέρνηση των Αθηνών να μην προβεί σε βιαστικές ενέργειες σε ό,τι αφορά τους εμβολιασμούς πριν αποσαφηνιστεί σε παγκόσμιο επίπεδο τι συμβαίνει με αυτά τα παραγόμενα εμβόλια. Επίσης συνιστώ στα μέλη αυτής κυβέρνησης να μην προβούν σε εμβολιασμό και πολύ περισσότερο να μην το κάνουν στο νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, γιατί υπάρχουν επιστημονικά αποτρεπτικά μηνύματα από όλον τον κόσμο.

Ας μην γίνει αυτός ο λαός, χωρίς λόγο και ενώ ο ιός φαίνεται εκ νέου να αποδράμει σε όλο τον κόσμο, πειραματόζωο της Pfizer και άλλων εταιρειών που δεν έχουν ολοκληρώσει το φάκελο ερευνών τους και πιέζουν παρασκηνιακά με τον άλφα ή βήτα τρόπο για να πάρουν άδεια.

Ήδη κορυφαίοι επιστήμονες, όπως η γενετίστρια Αλεξάνδρα Χένριον Κοδ (Alexandra Henrion Caude), δηλώνουν ότι αυτό το πράγμα που κατασκεύασε η Pfizer μαζί με τη γερμανική BioNTech, δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία. Η γενετίστρια κυρία Χένριον Κοδ δήλωσε ότι δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετική μηχανική. Είναι γενετική θεραπεία. “Εδώ για πρώτη φορά”, λέει η γενετίστρια “πρόκειται να εγχύσουμε σε χιλιάδες ανθρώπους γενετικές πληροφορίες χωρίς να γνωρίζουμε τι θα συμβεί”. Και η Pfizer μας διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε όλα καλά. Ουδείς γνωρίζει αν αυτό το πράγμα θα παράξει παρενέργειες με γένεση άλλων ασθενειών και σοβαρών επιπλοκών.

Επίσης η βρετανική κυβέρνηση επίσημα ανακοίνωσε ότι οι γυναίκες σε ενδιαφέρουσα και εκείνες που θέλουν που θέλουν να γίνουν μητέρες δεν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο της Pfizer διότι δεν είναι εμβόλιο αλλά γονιδιακή θεραπεία. Ήδη ο βρετανικός Τύπος αναφέρει ότι το περίφημο εμβόλιο της Pfizer είναι γονιδιακή θεραπεία που εφαρμόζεται πειραματικά για πρώτη φορά. Επίσης ο Ρόμπερτ Κέννεντυ Τζούνιορ που έχει ερευνήσει όλο το θέμα καλεί όλους τους ανθρώπους να μην κάνουν εμβόλια mRNA, διότι η ζημιά που θα υποστούν στον οργανισμό τους θα είναι μη αναστρέψιμη. Αυτό που πάει να γίνει, τονίζει το μέλος της οικογένειας Κέννεντυ, θα θυμίσει αυτό που έχει συμβεί με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα. Θα φέρει άλλες ασθένειες, θα γεννήσει πολλούς καρκίνους και πλήθος καρδιαγγειακών νοσημάτων.

Ας μη σπεύδει η ελληνική κυβέρνηση για να πειραματιστεί η Pfizer και η γερμανική BioNTech πάνω στον πληθυσμό του γερμανικού προτεκτοράτου. Μπορεί να υπάρξει πρωτοφανής επιστημονική τραγωδία και ανθρωπιστική κρίση.

Επίσης πολλοί κορυφαίοι Γερμανοί γιατροί, λοιμωξιολόγοι και πνευμονολόγοι επισημαίνουν ότι πρέπει να απαγορευτεί αυτό το εμβόλιο, διότι δεν είναι εμβόλιο αλλά γενετική μηχανική. Μεταλλάσσει τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ήδη κάποιοι που έχουν έρθει σε επαφή με την Pfizer, τους Γερμανούς, τρώνε με “χρυσά κουτάλια”. Ειδικά αυτοί που βγάζουν καταψύκτες ικανούς να διατηρούν αυτά τα εμβόλια στους μείον 70 βαθμούς Κελσίου. Η διεθνής ειδησιογραφία αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη κερδοσκοπική επιχείρηση εδώ στην Ελλάδα, όπως έχει γίνει γνωστό, με την προμήθεια των καταψυκτών. Έχουν αναλάβει πρωταγωνιστές της αγοράς των εμβολίων H1N1, όπως ο κύριος Κοντοζαμάνης.

Ήδη Έλληνες γιατροί, καθηγητές της Πνευμονολογίας αφήνουν να εννοηθεί ότι ένα ποσοστό αυτών που θα κάνουν το εμβόλιο θα νοσήσουν και μπορεί να παρουσιάσουν έμφραγμα. Ευθέως το είπε και ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας κύριος Βασιλακόπουλος. Έτσι που τα λένε τα πράγματα, είναι περισσότερες οι πιθανότητες να νοσήσεις από κορονοϊό και να γλιτώσεις παρά να κάνεις εμβόλιο. Να νοσήσεις από άλλες αρρώστιες και να πεθάνεις.

Συνιστώ στο Μαξίμου αλλά και σε όλο τον πολιτικό κόσμο να είμεθα επιφυλακτικοί πολύ με το θέμα των εμβολιασμών. Συνιστώ στον κύριο Μητσοτάκη ιδιαίτερη προσοχή όσο και αν δέχεται διαβεβαιώσεις από τους συμβούλους του ότι όλα θα πάνε καλά.

Η Ελλάς μέχρι σήμερα έχει θρηνήσει θύματα από τον covid19 που ανήκουν κυρίως σε ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες, βαριά αρρώστους με νόσους φθοράς και προχωρημένης ηλικίας. Μια ματιά του Μητσοτάκη επάνω στα τελευταία δελτία επιδημιολογικής παρατήρησης είναι αρκετή για να πείσει ότι ο covid19 έχει ελάχιστη έως μηδαμινή θνησιμότητα.

Είναι ένας ουσιαστικά πειραματικός εμβολιασμός, που θα γίνει είτε με διαφημιστική καμπάνια είτε με κυβερνητικούς εκβιασμούς ότι αυτός που δεν θα γίνει πειραματόζωο δεν θα μπορεί να εργαστεί ή να ταξιδέψει δηλαδή ότι δεν θα έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Είναι πραγματικά έγκλημα πριν διαπιστωθεί ότι αυτές οι γονιδιακές θεραπείες δεν φέρουν ασθένειες και θάνατο.

Συμβουλεύω την κυβέρνηση να μην προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες. Συμβουλεύω τον υπουργό Υγείας να μην πάρει στον λαιμό του ανθρώπους, να μην καταστεί ένας άνθρωπος που θα καταραστεί ο Ελληνικός λαός”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *