Απάντηση Δήμου Ρόδου στον Φ. Χατζηδιάκο: «Οποία!!! βαρυσήμαντη “παρέμβαση” του τέως! Οποία τιμή, να μας δίνει τα φώτα Του»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Ρόδου, σε απάντηση σχετικού «άρθρου», εκδόθηκε η ακόλουθη δήλωση:

Οποία!!! βαρυσήμαντη “παρέμβαση” του τέως! Οποία τιμή, να μας δίνει τα φώτα Του. Ομιλούμε για το αληθινό φως, μέσα στο γκρίζο της εποχής…

Μας παρουσίασε με τη μορφή άρθρου, τη σύνοψη των πρακτικών από όλες τις συσκέψεις, στις οποίες συμμετείχε για το θέμα, στη διάρκεια της θητείας Του.

Μας είπε και τι έκανε στη θητεία Του: Έφερε την ΚτΥπ, για να δει τα κτίρια…!

Μας είπε και γιατί δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερα, στις …αμέτρητες θητείες του: επειδή έπεσε στα …capital controls!

Θα μπορούσε βέβαια να προκαλέσει, και την κατανόηση, και την συμπόνια. Αλλά μετά από μία πανδημία και από δύο (2) ολικά lock downs, όλα τα άλλοθι των τέως, ωχριούν μπροστά στις λαμπρές σκέψεις Σας!

Τα κτίρια καταρρέουν τόσο αυτονόητα, απλά επειδή παρέμειναν εγκαταλελειμμένα από Εσάς, μιας και ο χρόνος κυλά, χωρίς να σέβεται την δική Σας πικρία. Ο χρόνος παρέρχεται σκληρά, αδιάφορα, άνευ σεβασμού στα πολλά λόγια Σας. Το Σήμερα είναι το Αποτέλεσμα, των ενεργειών σας και των παραλείψεων του χθες.

Από σεβασμό στον πολίτη, ο κ. Χατζηδιάκος θα έπρεπε σήμερα να σιωπά.

«Όχι, κύριε Χατζηδιάκο, δεν μας φταίνε οι Δαίμονες (τίτλος, τού η “κακοδαιμονία” μας). Οι κακές διοικήσεις που πέρασαν, φταίνε. Εάν βέβαια το αισθάνεστε ως Υπεύθυνοι άνθρωποι.

Αν πάλι χρειαστούμε έμπειρο γραμματέα, για τα πρακτικά των συσκέψεων με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, θα εξετάσουμε και θα αξιολογήσουμε προσεκτικά τα “αναρίθμητα χαρίσματά” σας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *