Εξαρθρώθηκε και δεύτερη σπείρα ανηλίκων που έκλεβαν καταλύτες από αυτοκίνητα

Μια δεύτερη σπείρα, αυτή την φορά ανηλίκων με αρχηγό έναν 16χρονο, που συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Ιαλυσού, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, που διερευνούν υποθέσεις μαζικών κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα στη Ρόδο.
Πιο συγκεκριμένα την 3η Δεκεμβρίου 2020 στη Ρόδο, εξιχνιάστηκαν 4 περιπτώσεις κλοπών και σχηματίστηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού, σε βάρος 16χρονου ημεδαπού ο οποίος, κατά περίπτωση από κοινού με άλλους δυο ανήλικους, στο χρονικό διάστημα μεταξύ 10 Οκτωβρίου έως 29 Νοεμβρίου 2020 αφαίρεσε καταλύτες από τρία αυτοκίνητα και αποπειράθηκε να διαπράξει το ίδιο σε ακόμη ένα όχημα.
Του αποδίδονται ειδικότερα ότι την 20η Οκτωβρίου 2020 και περί ώραν 01.25 στην Παστίδα αφαίρεσε τον καταλύτη σταθμευμένου οχήματος ιδιοκτησίας ημεδαπού χρησιμοποιώντας τροχό από κοινού με άλλους δύο δράστες ηλικίας 17 και 13 ετών!!!
Την ίδια ημέρα στην ίδια περιοχή αφαίρεσε καταλύτη από άλλο όχημα με τους ίδιους δράστες ενώ η κλοπή δεν δηλώθηκε έως σήμερα στις αρχές.
Την 29η Νοεμβρίου 2020 και περί ώραν 01:50 επί της Λ, Ηρακλειδών προέβη από κοινού με άλλους τρεις άγνωστους δράστες σε απόπειρα κλοπής καταλύτη σταθμευμένου οχήματος. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή όταν έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου τον οποίο και τραυμάτισε ο 16χρονος στο αριστερό χέρι κατά την διαφυγή του.
Στο διάστημα από 10 Οκτωβρίου 2020 έως 24 Νοεμβρίου 2020 στο Παραδείσι επί της Λ. Ρόδου Καμείρου αφαίρεσε ακόμη έναν καταλύτη από σταθμευμένο όχημα.
-Την 2α Δεκεμβρίου 2020 μια 48χρονη Σέρβα κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από τσαντάκηδες. Δύο άγνωστα πρόσωπα την προσέγγισαν από πίσω ενώ βάδιζε στην πόλη της Ρόδου και της άρπαξαν την τσάντα, ρίχνοντάς την στο έδαφος και σύροντάς την στο οδόστρωμα.
Η τσάντα της περιείχε 50 ευρώ, προσωπικά της αντικείμενα, το κινητό της τηλέφωνο κ.α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *