Εκτεταμένος στολισμός που θα μεταφέρει τη Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους πολίτες!

H μια μετά την άλλη οι κοινότητες του νησιού μας φορούν τα γιορτινά τους, καθώς ο χρόνος για την μεγάλη γιορτή της γέννησης του Θεανθρώπου, πλησιάζει και καμία πανδημία δεν θα πρέπει να γίνει αιτία να επισκιαστεί.

Ανά τους αιώνες το μήνυμα της γέννησης του Χριστού μεταδίδεται με το φως… όπως εκείνη τη νύχτα.
Έτσι και η δημοτική αρχή, προβαίνει στον στολισμό και κυρίως τον εορταστικό φωτισμό του νησιού από άκρη σε άκρη.

Μπορεί τα  φετινά Χριστούγεννα, όπως αναφέρει σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης να είναι διαφορετικά λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που προκαλεί η πανδημία αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα μείνει το νησί χωρίς φως και στολισμό.

«Η πρόθεση μας είναι να κάνουμε έναν αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο στολισμό, ο οποίος δεν θα απευθύνεται στη Ρόδο που ονειρευόμαστε για τα Χριστούγεννα. Αλλά δεν θα αφήσουμε την πόλη και κανένα χωριό του νησιού μας αφώτιστο. Κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά. Ο στολισμός θα είναι εκτεταμένος και θα μεταφέρει Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους δημότες», υπογραμμίζει σε ανακοίνωση του ο δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.’

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο δήμαρχος αναφέρει τα ακόλουθα:

Τα φετινά Χριστούγεννα, λόγω των πρωτόγνωρων καταστάσεων που προκαλεί η πανδημία, είμαστε αναγκασμένοι να προστατέψουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να τα γιορτάσουμε διαφορετικά.

Η πρόθεση μας είναι να κάνουμε έναν αξιοπρεπή, νοικοκυρεμένο στολισμό, ο οποίος δεν θα απευθύνεται στη Ρόδο που ονειρευόμαστε για τα Χριστούγεννα. Αλλά δεν θα αφήσουμε την πόλη και κανένα χωριό του νησιού μας αφώτιστο. Κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να δώσουμε χαρά και ζεστασιά. Ο στολισμός θα είναι εκτεταμένος και θα μεταφέρει Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή στους δημότες.

Ήδη τα συνεργεία του Δήμου μας ξεκίνησαν τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο στην πόλη και στα χωριά, δημιουργώντας τη ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Οι φωτογραφίες είναι από τις Κοινότητες Αφάντου και Κρεμαστής, οι οποίες έβαλαν τα γιορτινά τους, καθώς τα συνεργεία με την καθοδήγηση του χωρικού αντιδημάρχου Τάσου Σπανού, ολοκλήρωσαν τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμό τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *