Αντώνης Β. Καμπουράκης: Μειώσαμε τα δημοτικά τέλη και για τους επιχειρηματίες κατά 16%!

Mε μια ξεχωριστή από κάθε άποψη  ανακοίνωση,   απάντησε ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης στον πρόεδρο της  ΣΕΤΚΕ κ. Παναγιώτη Τοκούζη με αφορμή επιστολή που έλαβε για τη μείωση των δημοτικών τελών.

Ο δήμαρχος υπενθυμίζει στον κ. Τοκούζη όσα αναλυτικά έχει αναφέρει σε συνέντευξη τύπου  πριν από μια εβδομάδα και με σχετική εισήγηση δημοσιοποίησε για τη μείωση των δημοτικών τελών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Ειδικά στο επαγγελματικό τιμολόγιο η μείωση της είναι της τάξεως του 16%.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο  δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα ακόλουθα:

Αγαπητέ πρόεδρε,

διαβάζοντας με ιδιαίτερη προσοχή την επιστολή σας, εξακολουθώ να είμαι σίγουρος, ότι σ’ αυτήν δεν αναγράφεται ο ορθός παραλήπτης.

Αρνούμενος να πιστέψω ότι υπάρχουν άλλα κίνητρα, που υπαγόρευσαν αυτή σας την τοποθέτηση, σας παρακαλώ να δεχθείτε την επισήμανσή μου, ότι η «παρούσα Δημοτική Αρχή προέβη την περασμένη εβδομάδα, σε μια πρωτοφανή μόνιμη μείωση των Δημοτικών Τελών στο επαγγελματικό τιμολόγιο, σε διψήφιο νούμερο-16%», με μοναδικό μας μέλημα το να μην μετακυλούμε κόστη και ευθύνες στους δημότες μας, κατά την προσφιλή τακτική του παρελθόντος.

Και το τεκμηριώσαμε λεπτομερώς, μέσα από μία εικοσιπεντασέλιδη εισήγησή μας προς το Δημοτικό Συμβούλιο,στην οποία περιγράφονται σαφώς οι στοχεύσεις και η προσέγγισή μας.

Παραμένοντας στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ενισχυτική επεξήγηση τυχόν χρειάζεστε, για την κατανόηση της νέας τιμολογιακής πολιτικής ανταποδοτικών τελών, καθαριότητας και οδοφωτισμού του Δήμου μας,

Διατελούμε Με Τιμή, 

Αντώνης Β. Καμπουράκης

Δήμαρχος Ρόδου 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *